Nabeschouwing Bristol Rovers - Morecambe (2-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Bristol Rovers het zaterdag 3 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Morecambe. De wedstrijd wordt gespeeld in Memorial Stadium in Seattle.

Via de Bristol Rovers - Morecambe live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Bristol Rovers - Morecambe (2-2)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Bristol Rovers en Morecambe geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door J. Weir, waarmee Morecambe met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers kwam in de 29e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van R. Loft, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut zette K. Phillips zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Morecambe de leiding in de wedstrijd nam.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat B. Thomas de 2-2 maakte voor Bristol Rovers. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Bristol Rovers - Morecambe 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Bristol Rovers - Morecambe teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Morecambe Doelpunt J. Weir met assist van D. Love Morecambe 0-1
16' Gele kaart Morecambe Gele kaart voor L. Gibson Morecambe
29' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt R. Loft met assist van A. Collins Bristol Rovers 1-1
53' Doelpunt Morecambe Doelpunt K. Phillips met assist van C. Watts Morecambe 1-2
62' Wissel Bristol Rovers Wissel L. McCormick voor S. Finley Bristol Rovers
63' Wissel Bristol Rovers Wissel H. Saunders voor J. Marquis Bristol Rovers
71' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Clarke voor P. Coutts Bristol Rovers
71' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Jasper voor A. Kilgour Bristol Rovers
72' Wissel Bristol Rovers Wissel H. Anderson voor L. Gordon Bristol Rovers
75' Wissel Morecambe Wissel D. Connolly voor J. Taylor Morecambe
80' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt B. Thomas met assist van H. Saunders Bristol Rovers 2-2
82' Wissel Morecambe Wissel A. Mayor voor C. Watts Morecambe
87' Wissel Morecambe Wissel A. Smith voor C. Ripley Morecambe
89' Wissel Morecambe Wissel R. Cooney voor L. Gibson Morecambe
91' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor B. Thomas Bristol Rovers
95' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. McCormick Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Bristol Rovers - Morecambe
Opstellingen Bristol Rovers - Morecambe
De opstellingen van Bristol Rovers en Morecambe zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Bristol Rovers gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Morecambe zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.