Nabeschouwing Charlton Athletic - Exeter City (4-2) || League One 2022/2023

Dinsdag 11 oktober 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Charlton Athletic het dinsdag 11 oktober 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Exeter City (4-2)

Het League One duel tussen Charlton Athletic en Exeter City is onder leiding van scheidsrechter Craig Hicks geëindigd in een 4-2 overwinning voor Charlton Athletic. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door M. Leaburn, waarmee Charlton Athletic met 1-0 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Hartridge zorgde ervoor dat Charlton Athletic op 2-0 kwam te staan in de 24e minuut. In de 37e minuut wist Exeter City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via J. Stansfield.

Na 84 minuten werd de voorsprong voor Charlton Athletic vergroot nadat C. Aneke de 3-1 wist te scoren. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 91e minuut nadat J. Payne namens Charlton Athletic de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. In de 95e minuut werd de stand op 4-2 gezet na een benutte penalty van Exeter City speler S. Nombe.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Craig Hicks bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Charlton Athletic.

LIVE Charlton Athletic - Exeter City 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt M. Leaburn met assist van G. Dobson Charlton Athletic 1-0
24' Eigen doelpunt Charlton Athletic Eigen doelpunt A. Hartridge Charlton Athletic 2-0
37' Doelpunt Exeter City Doelpunt J. Stansfield met assist van J. Brown Exeter City 2-1
60' Wissel Exeter City Wissel H. Kite voor R. Harper Exeter City
66' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Clare voor S. Sessegnon Charlton Athletic
66' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor M. Leaburn Charlton Athletic
77' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor C. Kirk Charlton Athletic
77' Wissel Charlton Athletic Wissel J. Payne voor J. Rak-Sakyi Charlton Athletic
82' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor J. Stockley Charlton Athletic
84' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt C. Aneke Charlton Athletic 3-1
89' Wissel Exeter City Wissel K. Chauke voor J. Sparkes Exeter City
91' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Payne met assist van C. Blackett-Taylor Charlton Athletic 4-1
92' Wissel Exeter City Wissel S. Cox voor J. Brown Exeter City
95' Penalty Exeter City Penalty S. Nombe Exeter City 4-2
95' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor E. OConnell Charlton Athletic
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Exeter City
Opstellingen Charlton Athletic - Exeter City
De opstellingen van Charlton Athletic en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.