Nabeschouwing Charlton Athletic - Ipswich Town (4-4) || League One 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Charlton Athletic het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Ipswich Town. De wedstrijd wordt gespeeld in The Valley in London.

Via de Charlton Athletic - Ipswich Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Charlton Athletic - Ipswich Town (4-4)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Charlton Athletic en Ipswich Town geresulteerd in een gelijkspel. Ondanks het gelijke spel hoefden de supporters in het stadion zich geen moment te vervelen, gezien het aantal doelpunten dat beide ploegen wisten te produceren. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 4-4 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door G. Edmundson, waarmee Ipswich Town met 0-1 de leiding nam. Ipswich Town vergrootte in de 52e minuut de voorsprong nadat het via een goal van T. John-Jules op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 63e minuut wist Charlton Athletic de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Rak-Sakyi.

Na 76 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat A. Morgan de 2-2 maakte voor Charlton Athletic. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Ipswich Town leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 91 minuten op voorsprong na een goal van F. Ladapo: 2-3. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 94e minuut was het S. Morsy van Ipswich Town wiens naam op het scorebord kwam te staan, nadat deze de 2-4 scoorde. Vervolgens was de beurt weer aan Charlton Athletic om te scoren. Kort voor tijd in de 96e minuut zette T. Terell de stand op 3-4. Hierdoor ging de wedstrijd nog een spannende slotfase tegemoed. Laat in de wedstrijd volgde dan alsnog de bevrijdende gelijkmaker van Charlton Athletic in de 99e minuut. Het doelpunt kwam op naam te staan van G. Dobson en daarmee werd score in de wedstrijd 4-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Joshua Smith bij een 4-4 eindstand waardoor beide teams één punt overhouden aan het duel.

LIVE Charlton Athletic - Ipswich Town 4-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Charlton Athletic - Ipswich Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor D. Ball Ipswich Town
14' Wissel Charlton Athletic Wissel A. Morgan voor M. Egbo Charlton Athletic
17' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor S. Clare Charlton Athletic
43' Wissel Charlton Athletic Wissel S. Lavelle voor E. OConnell Charlton Athletic
48' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt G. Edmundson met assist van L. Davis Ipswich Town 0-1
48' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor T. John-Jules Ipswich Town
50' Gele kaart Charlton Athletic Gele kaart voor G. Dobson Charlton Athletic
52' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt T. John-Jules met assist van W. Burns Ipswich Town 0-2
58' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor S. Morsy Ipswich Town
62' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Blackett-Taylor voor C. Kirk Charlton Athletic
62' Wissel Charlton Athletic Wissel C. Aneke voor J. Stockley Charlton Athletic
63' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt J. Rak-Sakyi Charlton Athletic 1-2
63' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor C. Walton Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel M. Harness voor C. Chaplin Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel K. Edwards voor K. Jackson Ipswich Town
71' Wissel Ipswich Town Wissel F. Ladapo voor T. John-Jules Ipswich Town
76' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt A. Morgan Charlton Athletic 2-2
83' Gele kaart Ipswich Town Gele kaart voor W. Burns Ipswich Town
91' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt F. Ladapo met assist van S. Morsy Ipswich Town 2-3
93' Wissel Ipswich Town Wissel R. Keogh voor W. Burns Ipswich Town
94' Doelpunt Ipswich Town Doelpunt S. Morsy met assist van D. Ball Ipswich Town 2-4
96' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt T. Terell met assist van C. Blackett-Taylor Charlton Athletic 3-4
99' Doelpunt Charlton Athletic Doelpunt G. Dobson met assist van A. Morgan Charlton Athletic 4-4
Video hoogtepunten en samenvatting Charlton Athletic - Ipswich Town
Opstellingen Charlton Athletic - Ipswich Town
De opstellingen van Charlton Athletic en Ipswich Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Charlton Athletic gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Ipswich Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.