Nabeschouwing Cheltenham Town - Bristol Rovers (1-4) || League One 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Cheltenham Town het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Bristol Rovers (1-4)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 1-4 overwinning voor Bristol Rovers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door A. Collins, waarmee Bristol Rovers met 0-1 de leiding nam. Bristol Rovers vergrootte in de 23e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Evans op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 42e minuut volgde een derde treffer van Bristol Rovers, waarmee B. Thomas zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Bristol Rovers geen gas terug, waardoor in de 47e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van A. Collins. In de 54e minuut werd de stand op 1-4 gezet na een benutte penalty van Cheltenham Town speler L. Sercombe.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Barrott en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Bristol Rovers.

LIVE Cheltenham Town - Bristol Rovers 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Collins Bristol Rovers 0-1
23' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Evans met assist van A. Collins Bristol Rovers 0-2
42' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt B. Thomas met assist van P. Coutts Bristol Rovers 0-3
47' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Collins met assist van J. Belshaw Bristol Rovers 0-4
54' Penalty Cheltenham Town Penalty L. Sercombe Cheltenham Town 1-4
70' Wissel Bristol Rovers Wissel H. Anderson voor J. Rossiter Bristol Rovers
70' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Coburn voor R. Loft Bristol Rovers
71' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. Gibson Bristol Rovers
80' Wissel Bristol Rovers Wissel L. McCormick voor S. Finley Bristol Rovers
81' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor T. Perry Cheltenham Town
82' Wissel Cheltenham Town Wissel J. Olayinka voor D. NLundulu Cheltenham Town
90' Wissel Bristol Rovers Wissel L. Hoole voor L. Gibson Bristol Rovers
90' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Clarke voor A. Collins Bristol Rovers
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Bristol Rovers
Opstellingen Cheltenham Town - Bristol Rovers
De opstellingen van Cheltenham Town en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.