Nabeschouwing Cheltenham Town - Portsmouth (0-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Cheltenham Town het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Portsmouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Jonny-Rocks Stadium in Cheltenham.

Via de Cheltenham Town - Portsmouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cheltenham Town - Portsmouth (0-2)

Het League One duel tussen Cheltenham Town en Portsmouth is onder leiding van scheidsrechter Ben Toner geëindigd in een 0-2 overwinning voor Portsmouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door C. Bishop, waarmee Portsmouth met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 56e minuut voor dat Portsmouth via C. Bishop op 0-2 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Portsmouth.

LIVE Cheltenham Town - Portsmouth 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cheltenham Town - Portsmouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

25' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor D. NLundulu Cheltenham Town
30' Doelpunt Portsmouth Doelpunt C. Bishop met assist van M. Morrison Portsmouth 0-1
56' Penalty Portsmouth Penalty C. Bishop Portsmouth 0-2
59' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor E. Bonds Cheltenham Town
67' Wissel Portsmouth Wissel J. Pigott voor D. Scarlett Portsmouth
67' Wissel Portsmouth Wissel O. Dale voor R. Hackett-Fairchild Portsmouth
68' Wissel Cheltenham Town Wissel D. Adshead voor E. Bonds Cheltenham Town
68' Wissel Cheltenham Town Wissel W. Ferry voor B. Williams Cheltenham Town
70' Wissel Portsmouth Wissel T. Lowery voor L. Thompson Portsmouth
71' Wissel Portsmouth Wissel R. Curtis voor M. Jacobs Portsmouth
78' Gele kaart Portsmouth Gele kaart voor O. Dale Portsmouth
78' Wissel Cheltenham Town Wissel G. Lloyd voor T. Perry Cheltenham Town
84' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor R. Jackson Cheltenham Town
87' Wissel Portsmouth Wissel J. J. Mingi voor C. Bishop Portsmouth
Video hoogtepunten en samenvatting Cheltenham Town - Portsmouth
Opstellingen Cheltenham Town - Portsmouth
De opstellingen van Cheltenham Town en Portsmouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cheltenham Town gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Portsmouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Cheltenham Town - Portsmouth

Cheltenham Town en Portsmouth treffen elkaar in de 3e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Ben Toner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Cheltenham Town en Portsmouth in de League One vond plaats op 9 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Cheltenham Town. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Cheltenham Town favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Portsmouth slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Cheltenham Town 1
Winst Portsmouth 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Cheltenham Town op een 22e positie staat, terwijl we Portsmouth terugvinden op de 18e plaats.