Nabeschouwing Derby County - Bristol Rovers (4-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Derby County het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bristol Rovers. De wedstrijd wordt gespeeld in Pride Park Stadium in Derby.

Via de Derby County - Bristol Rovers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Derby County - Bristol Rovers (4-2)

Het League One duel tussen Derby County en Bristol Rovers is onder leiding van scheidsrechter Martin Coy geëindigd in een 4-2 overwinning voor Derby County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 4-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Derby County kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van D. McGoldrick. Derby County vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Collins op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 24e minuut volgde een derde treffer van Derby County, waarmee D. McGoldrick zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Na 35 minuten deed B. Thomas iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Bristol Rovers werd verkleind tot 3-1. Het vijfde doelpunt van de wedstrijd volgde in de 40e minuut nadat D. McGoldrick namens Derby County de bal tussen de palen wist te werken: 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 48e minuut en kwam op naam te staan van Bristol Rovers speler A. Evans, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Martin Coy en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Derby County.

LIVE Derby County - Bristol Rovers 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Derby County - Bristol Rovers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Derby County Doelpunt D. McGoldrick met assist van N. Mendez-Laing Derby County 1-0
12' Doelpunt Derby County Doelpunt J. Collins met assist van H. Roberts Derby County 2-0
23' Gele kaart Bristol Rovers Gele kaart voor L. Gordon Bristol Rovers
24' Doelpunt Derby County Doelpunt D. McGoldrick met assist van N. Mendez-Laing Derby County 3-0
34' Gele kaart Derby County Gele kaart voor C. Hourihane Derby County
35' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt B. Thomas Bristol Rovers 3-1
40' Doelpunt Derby County Doelpunt D. McGoldrick Derby County 4-1
48' Doelpunt Bristol Rovers Doelpunt A. Evans Bristol Rovers 4-2
56' Wissel Bristol Rovers Wissel J. Connolly voor L. Hoole Bristol Rovers
57' Wissel Bristol Rovers Wissel T. Clarke voor L. McCormick Bristol Rovers
57' Wissel Bristol Rovers Wissel S. Sinclair voor L. Gordon Bristol Rovers
59' Gele kaart Derby County Gele kaart voor D. McGoldrick Derby County
68' Wissel Derby County Wissel L. Sibley voor L. Dobbin Derby County
71' Wissel Derby County Wissel W. Osula voor D. McGoldrick Derby County
72' Gele kaart Derby County Gele kaart voor H. Roberts Derby County
80' Wissel Derby County Wissel L. Thompson voor N. Mendez-Laing Derby County
85' Wissel Bristol Rovers Wissel H. Saunders voor T. Clarke Bristol Rovers
90' Gele kaart Derby County Gele kaart voor J. Wildsmith Derby County
Video hoogtepunten en samenvatting Derby County - Bristol Rovers
Opstellingen Derby County - Bristol Rovers
De opstellingen van Derby County en Bristol Rovers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Derby County gaat aantreden in een 4-2-2-2 formatie en Bristol Rovers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.