Nabeschouwing Exeter City - Cheltenham Town (0-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Exeter City het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Cheltenham Town. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Cheltenham Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Cheltenham Town (0-1)

Het League One duel tussen Exeter City en Cheltenham Town is onder leiding van scheidsrechter Rob Lewis geëindigd in een 0-1 overwinning voor Cheltenham Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door D. NLundulu, waarmee Cheltenham Town met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Exeter City dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Cheltenham Town uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

LIVE Exeter City - Cheltenham Town 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Cheltenham Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Raglan voor R. Jackson Cheltenham Town
56' Doelpunt Cheltenham Town Doelpunt D. NLundulu met assist van T. Perry Cheltenham Town 0-1
57' Wissel Exeter City Wissel J. Coley voor T. Dieng Exeter City
57' Wissel Exeter City Wissel J. Key voor J. Caprice Exeter City
65' Wissel Exeter City Wissel K. Chauke voor S. Stubbs Exeter City
77' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor S. Long Cheltenham Town
79' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Southwood Cheltenham Town
80' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor B. Williams Cheltenham Town
82' Wissel Cheltenham Town Wissel D. Adshead voor T. Perry Cheltenham Town
87' Wissel Exeter City Wissel S. Cox voor H. Kite Exeter City
87' Wissel Cheltenham Town Wissel C. Norton voor D. NLundulu Cheltenham Town
93' Gele kaart Cheltenham Town Gele kaart voor L. Freestone Cheltenham Town
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Cheltenham Town
Opstellingen Exeter City - Cheltenham Town
De opstellingen van Exeter City en Cheltenham Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Cheltenham Town zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.