Nabeschouwing Exeter City - Oxford United (2-4) || League One 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Exeter City het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in St James Park in Exeter.

Via de Exeter City - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Exeter City - Oxford United (2-4)

Het League One duel tussen Exeter City en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter Thomas Kirk geëindigd in een 2-4 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door C. Brannagan, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Oxford United vergrootte in de 31e minuut de voorsprong nadat het via een goal van S. Long op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Oxford United, waarmee K. Joseph zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Oxford United geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van K. Joseph. Na 65 minuten wist Exeter City eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van J. Brown bracht het de achterstand terug tot 1-4. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 92e minuut en kwam op naam te staan van Exeter City speler S. Cox, die daarmee tekende voor de 2-4.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Thomas Kirk bij een 2-4 eindstand in het voordeel van Oxford United.

LIVE Exeter City - Oxford United 2-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Exeter City - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor A. Collins Exeter City
12' Doelpunt Oxford United Doelpunt C. Brannagan Oxford United 0-1
21' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor C. Brannagan Oxford United
30' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor P. Sweeney Exeter City
31' Doelpunt Oxford United Doelpunt S. Long met assist van E. Moore Oxford United 0-2
36' Wissel Exeter City Wissel E. James voor P. Sweeney Exeter City
44' Doelpunt Oxford United Doelpunt K. Joseph met assist van C. Brown Oxford United 0-3
46' Wissel Exeter City Wissel M. Jay voor R. Harper Exeter City
54' Doelpunt Oxford United Doelpunt K. Joseph Oxford United 0-4
65' Doelpunt Exeter City Doelpunt J. Brown met assist van M. Jay Exeter City 1-4
69' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor J. Stansfield Exeter City
77' Wissel Exeter City Wissel K. Chauke voor H. Kite Exeter City
82' Wissel Oxford United Wissel A. Gorrin voor M. Browne Oxford United
82' Wissel Oxford United Wissel B. Bodin voor J. Henry Oxford United
84' Wissel Exeter City Wissel S. Cox voor J. Stansfield Exeter City
88' Wissel Oxford United Wissel J. Murphy voor K. Joseph Oxford United
88' Wissel Oxford United Wissel D. Anderson voor M. Taylor Oxford United
92' Doelpunt Exeter City Doelpunt S. Cox met assist van J. Brown Exeter City 2-4
Video hoogtepunten en samenvatting Exeter City - Oxford United
Opstellingen Exeter City - Oxford United
De opstellingen van Exeter City en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Exeter City gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Oxford United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.