Nabeschouwing Lincoln City - Exeter City (1-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Lincoln City het zaterdag 30 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Exeter City. De wedstrijd wordt gespeeld in LNER Stadium in Lincoln.

Via de Lincoln City - Exeter City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Lincoln City - Exeter City (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Lincoln City en Exeter City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door S. Nombe, waarmee Exeter City met 0-1 de leiding nam. Lincoln City kwam na 49 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van T. Hopper, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Lincoln City - Exeter City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Lincoln City - Exeter City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Exeter City Doelpunt S. Nombe met assist van J. Brown Exeter City 0-1
32' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor P. Sweeney Exeter City
49' Doelpunt Lincoln City Doelpunt T. Hopper met assist van H. Adelakun Lincoln City 1-1
58' Gele kaart Exeter City Gele kaart voor T. Dieng Exeter City
62' Wissel Lincoln City Wissel T. Bishop voor T. Oakley-Boothe Lincoln City
68' Wissel Exeter City Wissel H. Kite voor J. Coley Exeter City
74' Wissel Exeter City Wissel M. Jay voor S. Nombe Exeter City
85' Wissel Lincoln City Wissel C. Maguire voor H. Adelakun Lincoln City
92' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor L. Sorensen Lincoln City
Video hoogtepunten en samenvatting Lincoln City - Exeter City
Opstellingen Lincoln City - Exeter City
De opstellingen van Lincoln City en Exeter City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Lincoln City gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Exeter City zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.