Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Accrington Stanley (1-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 20 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 20 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Accrington Stanley. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Accrington Stanley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Accrington Stanley (1-1)

De League One 2022/2023 wedstrijd tussen Milton Keynes Dons en Accrington Stanley geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door E. Robson, waarmee Milton Keynes Dons met 1-0 de leiding nam. Een benutte penalty van S. McConville in de 78e minuut zorgde er even later voor dat Accrington Stanley weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Milton Keynes Dons - Accrington Stanley 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Accrington Stanley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor R. Astley Accrington Stanley
30' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt E. Robson Milton Keynes Dons 1-0
43' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor M. Clark Accrington Stanley
60' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor E. Hamilton Accrington Stanley
61' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor B. Johnson Milton Keynes Dons
65' Wissel Accrington Stanley Wissel L. Coyle voor S. Conneely Accrington Stanley
65' Wissel Accrington Stanley Wissel S. Whalley voor J. Pritchard Accrington Stanley
65' Wissel Accrington Stanley Wissel D. Tharme voor M. Sangare Accrington Stanley
67' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Smith voor D. Kemp Milton Keynes Dons
67' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Barry voor C. Grant Milton Keynes Dons
68' Gele kaart Accrington Stanley Gele kaart voor S. McConville Accrington Stanley
70' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor H. Lawrence Milton Keynes Dons
78' Penalty Accrington Stanley Penalty S. McConville Accrington Stanley 1-1
79' Wissel Milton Keynes Dons Wissel D. Harvie voor H. Lawrence Milton Keynes Dons
86' Wissel Milton Keynes Dons Wissel W. Grigg voor M. Dennis Milton Keynes Dons
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Accrington Stanley
Opstellingen Milton Keynes Dons - Accrington Stanley
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Accrington Stanley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Accrington Stanley zal beginnen in een 4-4-1-1 opstelling.