Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Plymouth Argyle (1-4) || League One 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Plymouth Argyle. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Plymouth Argyle live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Plymouth Argyle (1-4)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Plymouth Argyle is onder leiding van scheidsrechter Samuel Allison geëindigd in een 1-4 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Whittaker, waarmee Plymouth Argyle met 0-1 de leiding nam. Plymouth Argyle vergrootte in de 25e minuut de voorsprong nadat het via een goal van N. Ennis op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 37e minuut volgde een derde treffer van Plymouth Argyle, waarmee F. Azaz zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 49 minuten deed W. Grigg iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Milton Keynes Dons werd verkleind tot 1-3. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 59e minuut wist F. Azaz namens Plymouth Argyle de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Samuel Allison en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Plymouth Argyle.

LIVE Milton Keynes Dons - Plymouth Argyle 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Plymouth Argyle teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt M. Whittaker met assist van F. Azaz Plymouth Argyle 0-1
25' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt N. Ennis met assist van B. Mumba Plymouth Argyle 0-2
37' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Azaz met assist van A. Randell Plymouth Argyle 0-3
49' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt W. Grigg met assist van L. Barry Milton Keynes Dons 1-3
59' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Azaz met assist van J. Wilson Plymouth Argyle 1-4
62' Wissel Plymouth Argyle Wissel C. Grant voor B. Mumba Plymouth Argyle
62' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Hardie voor N. Ennis Plymouth Argyle
67' Wissel Milton Keynes Dons Wissel E. Robson voor J. McEachran Milton Keynes Dons
67' Wissel Milton Keynes Dons Wissel C. Grant voor L. Barry Milton Keynes Dons
68' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Dennis voor N. Holland Milton Keynes Dons
70' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor E. Robson Milton Keynes Dons
81' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Smith voor W. Grigg Milton Keynes Dons
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel W. Jenkins-Davies voor M. Whittaker Plymouth Argyle
85' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor J. Cumming Milton Keynes Dons
87' Wissel Plymouth Argyle Wissel S. Cosgrove voor A. Randell Plymouth Argyle
87' Wissel Plymouth Argyle Wissel F. Craske voor F. Azaz Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Plymouth Argyle
Opstellingen Milton Keynes Dons - Plymouth Argyle
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Plymouth Argyle zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Plymouth Argyle zal beginnen in een 4-3-2-1 opstelling.