Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers (0-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 22 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Milton Keynes Dons het zaterdag 22 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadium mk in Milton Keynes.

Via de Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers (0-1)

Het League One duel tussen Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Oliver Langford geëindigd in een 0-1 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door N. Freeman, waarmee Wycombe Wanderers met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Milton Keynes Dons dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Wycombe Wanderers.

LIVE Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Milton Keynes Dons Gele kaart voor D. Harvie Milton Keynes Dons
40' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt N. Freeman Wycombe Wanderers 0-1
61' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
68' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Dennis voor N. Holland Milton Keynes Dons
82' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Smith voor J. McEachran Milton Keynes Dons
84' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Bughail-Mellor voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
85' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Hanlan voor S. Vokes Wycombe Wanderers
91' Wissel Milton Keynes Dons Wissel J. Kayode voor L. Barry Milton Keynes Dons
93' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor L. Wing Wycombe Wanderers
Video hoogtepunten en samenvatting Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers
Opstellingen Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Milton Keynes Dons gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Milton Keynes Dons - Wycombe Wanderers

Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers treffen elkaar in de 16e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Oliver Langford en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Milton Keynes Dons en Wycombe Wanderers in de League One vond plaats op 29 januari 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Milton Keynes Dons. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Milton Keynes Dons favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Wycombe Wanderers slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Milton Keynes Dons 5
Winst Wycombe Wanderers 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Milton Keynes Dons op een 22e positie staat, terwijl we Wycombe Wanderers terugvinden op de 13e plaats.