Nabeschouwing Morecambe - Milton Keynes Dons (0-4) || League One 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Morecambe het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Milton Keynes Dons. De wedstrijd wordt gespeeld in Mazuma Stadium in Morecambe.

Via de Morecambe - Milton Keynes Dons live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Morecambe - Milton Keynes Dons (0-4)

Het League One duel tussen Morecambe en Milton Keynes Dons is onder leiding van scheidsrechter Samuel Barrott geëindigd in een 0-4 overwinning voor Milton Keynes Dons. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door W. Grigg, waarmee Milton Keynes Dons met 0-1 de leiding nam. Milton Keynes Dons vergrootte in de 36e minuut de voorsprong nadat het via een goal van W. Grigg op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 62e minuut volgde een derde treffer van Milton Keynes Dons, waarmee C. Grant zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Milton Keynes Dons in de 67e minuut, nadat M. Dennis de 0-4 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 0-4 winst voor Milton Keynes Dons.

LIVE Morecambe - Milton Keynes Dons 0-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Morecambe - Milton Keynes Dons teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt W. Grigg met assist van C. Grant Milton Keynes Dons 0-1
36' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt W. Grigg met assist van D. Harvie Milton Keynes Dons 0-2
46' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Dennis voor W. Grigg Milton Keynes Dons
46' Wissel Morecambe Wissel K. Phillips voor J. Bedeau Morecambe
61' Wissel Milton Keynes Dons Wissel M. Smith voor D. Burns Milton Keynes Dons
61' Wissel Milton Keynes Dons Wissel E. Robson voor D. Devoy Milton Keynes Dons
62' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt C. Grant met assist van H. Lawrence Milton Keynes Dons 0-3
67' Doelpunt Milton Keynes Dons Doelpunt M. Dennis met assist van B. Johnson Milton Keynes Dons 0-4
71' Wissel Morecambe Wissel S. McLoughlin voor O. Fane Morecambe
71' Wissel Morecambe Wissel C. Watts voor D. Connolly Morecambe
78' Wissel Milton Keynes Dons Wissel L. Barry voor C. Grant Milton Keynes Dons
78' Wissel Morecambe Wissel R. Cooney voor R. Delaney Morecambe
87' Wissel Milton Keynes Dons Wissel Z. Jules voor D. Harvie Milton Keynes Dons
89' Wissel Morecambe Wissel A. Mayor voor A. Gnahoua Morecambe
Video hoogtepunten en samenvatting Morecambe - Milton Keynes Dons
Opstellingen Morecambe - Milton Keynes Dons
De opstellingen van Morecambe en Milton Keynes Dons zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Morecambe gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Milton Keynes Dons zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.