Nabeschouwing Peterborough United - Sheffield Wednesday (2-0) || League One 2022/2023

Dinsdag 16 augustus 2022 - 20:45 uur

In de League One 2022/2023 neemt Peterborough United het dinsdag 16 augustus 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Sheffield Wednesday. De wedstrijd wordt gespeeld in Weston Homes Stadium in Peterborough.

Via de Peterborough United - Sheffield Wednesday live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Peterborough United - Sheffield Wednesday (2-0)

Het League One duel tussen Peterborough United en Sheffield Wednesday is onder leiding van scheidsrechter James Oldham geëindigd in een 2-0 overwinning voor Peterborough United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor R. James in de 34e minuut, waardoor Sheffield Wednesday met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 65 minuten was het J. Clarke-Harris die Peterborough United op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Peterborough United via een goal van J. Taylor in de 75e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Peterborough United.

LIVE Peterborough United - Sheffield Wednesday 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Peterborough United - Sheffield Wednesday teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Rode kaart Sheffield Wednesday Rode kaart voor R. James Sheffield Wednesday
38' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor F. Kent Peterborough United
40' Wissel Sheffield Wednesday Wissel D. Iorfa voor G. Byers Sheffield Wednesday
51' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor W. Vaulks Sheffield Wednesday
61' Gele kaart Sheffield Wednesday Gele kaart voor M. Ihiekwe Sheffield Wednesday
65' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Clarke-Harris met assist van J. Ward Peterborough United 1-0
73' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Windass voor M. Ihiekwe Sheffield Wednesday
75' Doelpunt Peterborough United Doelpunt J. Taylor met assist van B. Thompson Peterborough United 2-0
77' Wissel Peterborough United Wissel H. Kyprianou voor B. Thompson Peterborough United
80' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor J. Marriott Peterborough United
80' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor H. Burrows Peterborough United
83' Wissel Peterborough United Wissel D. Ajiboye voor J. Ward Peterborough United
84' Wissel Sheffield Wednesday Wissel S. Sow voor L. Gregory Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Peterborough United - Sheffield Wednesday
Opstellingen Peterborough United - Sheffield Wednesday
De opstellingen van Peterborough United en Sheffield Wednesday zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Peterborough United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Sheffield Wednesday zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.