Nabeschouwing Plymouth Argyle - Bolton Wanderers (2-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 27 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 27 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Bolton Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Bolton Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Bolton Wanderers (2-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Bolton Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Will Finnie geëindigd in een 2-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door N. Ennis, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Plymouth Argyle opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het R. Hardie die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Plymouth Argyle.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Bolton Wanderers 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Bolton Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

34' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt N. Ennis met assist van N. Lonwijk Plymouth Argyle 1-0
40' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor N. Ennis Plymouth Argyle
53' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Edwards Plymouth Argyle
57' Wissel Plymouth Argyle Wissel A. Randell voor J. Houghton Plymouth Argyle
57' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Whittaker voor F. Azaz Plymouth Argyle
65' Gele kaart Bolton Wanderers Gele kaart voor C. Bradley Bolton Wanderers
67' Wissel Bolton Wanderers Wissel A. Bakayoko voor E. Kachunga Bolton Wanderers
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Hardie voor N. Ennis Plymouth Argyle
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel K. Sadlier voor J. Iredale Bolton Wanderers
75' Wissel Bolton Wanderers Wissel O. Afolayan voor K. Dempsey Bolton Wanderers
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Wilson voor B. Galloway Plymouth Argyle
85' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Gillesphey voor B. Mumba Plymouth Argyle
88' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt R. Hardie met assist van M. Whittaker Plymouth Argyle 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Bolton Wanderers
Opstellingen Plymouth Argyle - Bolton Wanderers
De opstellingen van Plymouth Argyle en Bolton Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Bolton Wanderers zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Plymouth Argyle - Bolton Wanderers

Plymouth Argyle en Bolton Wanderers treffen elkaar in de 6e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Will Finnie en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Plymouth Argyle en Bolton Wanderers in de League One vond plaats op 12 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Plymouth Argyle favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Bolton Wanderers slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Plymouth Argyle 2
Winst Bolton Wanderers 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Plymouth Argyle op een 5e positie staat, terwijl we Bolton Wanderers terugvinden op de 7e plaats.