Nabeschouwing Plymouth Argyle - Peterborough United (2-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Plymouth Argyle het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Peterborough United. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Peterborough United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Peterborough United (2-0)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Peterborough United is onder leiding van scheidsrechter Tom Reeves geëindigd in een 2-0 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 30e minuut door F. Azaz, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 65e minuut voor dat Plymouth Argyle via R. Hardie op 2-0 kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Plymouth Argyle.

LIVE Plymouth Argyle - Peterborough United 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Peterborough United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Azaz met assist van D. Mayor Plymouth Argyle 1-0
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Taylor voor R. Edwards Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel J. Randall voor J. Taylor Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel R. Jones voor J. Marriott Peterborough United
46' Wissel Peterborough United Wissel N. Thompson voor J. Ward Peterborough United
48' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor B. Thompson Peterborough United
59' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Ennis voor D. Mayor Plymouth Argyle
65' Penalty Plymouth Argyle Penalty R. Hardie Plymouth Argyle 2-0
70' Wissel Peterborough United Wissel J. Fuchs voor B. Thompson Peterborough United
70' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Butcher voor A. Randell Plymouth Argyle
78' Gele kaart Peterborough United Gele kaart voor J. Knight Peterborough United
82' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor J. Wilson Plymouth Argyle
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel M. Whittaker voor R. Hardie Plymouth Argyle
83' Wissel Plymouth Argyle Wissel N. Lonwijk voor B. Mumba Plymouth Argyle
84' Gele kaart Plymouth Argyle Gele kaart voor F. Azaz Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Peterborough United
Opstellingen Plymouth Argyle - Peterborough United
De opstellingen van Plymouth Argyle en Peterborough United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Plymouth Argyle gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Peterborough United zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.