Nabeschouwing Port Vale - Fleetwood Town (2-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Port Vale het zaterdag 30 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fleetwood Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Fleetwood Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Fleetwood Town (2-1)

Het League One duel tussen Port Vale en Fleetwood Town is onder leiding van scheidsrechter Peter Wright geëindigd in een 2-1 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door D. Batty, waarmee Fleetwood Town met 0-1 de leiding nam. Port Vale kwam in de 30e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van N. Smith, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette C. Hall zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Port Vale de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Peter Wright, waardoor Port Vale dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Port Vale - Fleetwood Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Fleetwood Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Fleetwood Town Doelpunt D. Batty met assist van P. Omochere Fleetwood Town 0-1
30' Doelpunt Port Vale Doelpunt N. Smith met assist van C. Hall Port Vale 1-1
32' Doelpunt Port Vale Doelpunt C. Hall met assist van F. Ojo Port Vale 2-1
43' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor T. McDermott Port Vale
46' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor F. Ojo Port Vale
52' Gele kaart Fleetwood Town Gele kaart voor B. Wiredu Fleetwood Town
63' Wissel Fleetwood Town Wissel G. Garner voor B. Wiredu Fleetwood Town
63' Wissel Fleetwood Town Wissel E. Harrison voor S. Morris Fleetwood Town
67' Wissel Port Vale Wissel R. Holden voor T. McDermott Port Vale
70' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor N. Smith Port Vale
73' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Garner voor P. Omochere Fleetwood Town
80' Wissel Port Vale Wissel W. Forrester voor L. Cass Port Vale
85' Wissel Fleetwood Town Wissel C. Hayes voor P. Lane Fleetwood Town
85' Wissel Fleetwood Town Wissel J. Earl voor H. Holgate Fleetwood Town
96' Wissel Port Vale Wissel T. Conlon voor H. Charsley Port Vale
96' Wissel Port Vale Wissel C. Hussey voor M. Benning Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Fleetwood Town
Opstellingen Port Vale - Fleetwood Town
De opstellingen van Port Vale en Fleetwood Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Fleetwood Town zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.