Nabeschouwing Port Vale - Lincoln City (1-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Port Vale het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Lincoln City. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Lincoln City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Lincoln City (1-0)

Het League One duel tussen Port Vale en Lincoln City is onder leiding van scheidsrechter Sunny Sukhvir Gill geëindigd in een 1-0 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 68e minuut door D. Butterworth, waarmee Port Vale met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Port Vale uiteindelijk een bescheiden 1-0 overwinning wist te boeken.

LIVE Port Vale - Lincoln City 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Lincoln City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor B. House Lincoln City
11' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor B. Garrity Port Vale
24' Wissel Port Vale Wissel T. Conlon voor B. Garrity Port Vale
28' Wissel Port Vale Wissel S. Robinson voor D. Worrall Port Vale
33' Wissel Lincoln City Wissel J. Garrick voor D. Mandroiu Lincoln City
52' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor S. Robinson Port Vale
46' Wissel Port Vale Wissel C. Hall voor W. Forrester Port Vale
61' Gele kaart Lincoln City Gele kaart voor S. Roughan Lincoln City
68' Doelpunt Port Vale Doelpunt D. Butterworth Port Vale 1-0
69' Wissel Lincoln City Wissel L. Sorensen voor M. H. Sanders Lincoln City
69' Wissel Lincoln City Wissel J. Robson voor S. Roughan Lincoln City
75' Wissel Port Vale Wissel G. Massey voor A. Odubeko Port Vale
75' Wissel Port Vale Wissel J. Wilson voor D. Butterworth Port Vale
85' Wissel Lincoln City Wissel T. Oakley-Boothe voor J. Diamond Lincoln City
91' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor D. Jones Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Lincoln City
Opstellingen Port Vale - Lincoln City
De opstellingen van Port Vale en Lincoln City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Lincoln City zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.