Nabeschouwing Port Vale - Shrewsbury Town (2-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Port Vale het zaterdag 17 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Vale Park in Stoke-on-Trent.

Via de Port Vale - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Port Vale - Shrewsbury Town (2-1)

Het League One duel tussen Port Vale en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Ben Speedie geëindigd in een 2-1 overwinning voor Port Vale. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door E. Harrison, waarmee Port Vale met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town kwam in de 19e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van C. Saydee, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 91e minuut zette E. Harrison zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Port Vale de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Ben Speedie, waardoor Port Vale dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Port Vale - Shrewsbury Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Port Vale - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Port Vale Doelpunt E. Harrison met assist van D. Butterworth Port Vale 1-0
19' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt C. Saydee met assist van R. Pyke Shrewsbury Town 1-1
47' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor D. Butterworth Port Vale
50' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor T. Flanagan Shrewsbury Town
60' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Bowman voor C. Winchester Shrewsbury Town
68' Wissel Shrewsbury Town Wissel J. Shipley voor T. Bayliss Shrewsbury Town
72' Wissel Port Vale Wissel A. Odubeko voor J. Wilson Port Vale
72' Wissel Port Vale Wissel D. Politic voor D. Butterworth Port Vale
76' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Street voor C. Saydee Shrewsbury Town
81' Wissel Port Vale Wissel D. Worrall voor G. Massey Port Vale
87' Gele kaart Port Vale Gele kaart voor D. Jones Port Vale
88' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor R. Street Shrewsbury Town
91' Doelpunt Port Vale Doelpunt E. Harrison met assist van D. Worrall Port Vale 2-1
92' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor J. Shipley Shrewsbury Town
95' Wissel Port Vale Wissel T. Conlon voor E. Harrison Port Vale
Video hoogtepunten en samenvatting Port Vale - Shrewsbury Town
Opstellingen Port Vale - Shrewsbury Town
De opstellingen van Port Vale en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Port Vale gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.