Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Burton Albion (4-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur



In de League One 2022/2023 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Burton Albion (4-2)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter David Rock geëindigd in een 4-2 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door B. Bannan, waarmee Sheffield Wednesday met 1-0 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 26e minuut voor dat Sheffield Wednesday via M. Smith op 2-0 kwam te staan. In de 53e minuut volgde een derde treffer van Sheffield Wednesday, waarmee M. Wilks zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Sheffield Wednesday geen gas terug, waardoor in de 75e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van F. Dele-Bashiru. Na 76 minuten wist Burton Albion eindelijk iets terug te doen. Via een doelpunt van S. Winnall bracht het de achterstand terug tot 4-1. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 82e minuut en kwam op naam te staan van Burton Albion speler T. Hamer, die daarmee tekende voor de 4-2.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter David Rock en eindigde de wedstrijd dus met een 4-2 stand in het voordeel van Sheffield Wednesday.

Wedstrijdstatistieken Sheffield Wednesday - Burton Albion
Goals
4
2
Balbezit
46%
54%
Schoten totaal
14
10
Schoten op doel
5
4
Aanvallen
71
95
Gevaarlijke aanvallen
34
40
Passes
362
422
Overtredingen
9
7
Buitenspel
3
3
Corners
7
1
Wissels
4
3
LIVE Sheffield Wednesday - Burton Albion 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
22' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt B. Bannan Sheffield Wednesday 1-0
26' Penalty Sheffield Wednesday Penalty M. Smith Sheffield Wednesday 2-0
53' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt M. Wilks met assist van B. Bannan Sheffield Wednesday 3-0
58' Wissel Burton Albion Wissel S. Winnall voor C. Butcher Burton Albion
59' Wissel Burton Albion Wissel D. Keillor-Dunn voor J. Powell Burton Albion
66' Wissel Sheffield Wednesday Wissel G. Byers voor B. Bannan Sheffield Wednesday
67' Wissel Sheffield Wednesday Wissel L. Gregory voor M. Smith Sheffield Wednesday
75' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt F. Dele-Bashiru met assist van M. Wilks Sheffield Wednesday 4-0
76' Doelpunt Burton Albion Doelpunt S. Winnall met assist van J. Smith Burton Albion 4-1
81' Wissel Burton Albion Wissel B. Kamwa voor V. Adeboyejo Burton Albion
82' Doelpunt Burton Albion Doelpunt T. Hamer met assist van A. Oshilaja Burton Albion 4-2
87' Wissel Sheffield Wednesday Wissel J. Hunt voor M. Wilks Sheffield Wednesday
87' Wissel Sheffield Wednesday Wissel W. Vaulks voor F. Dele-Bashiru Sheffield Wednesday
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Burton Albion
Opstellingen Sheffield Wednesday - Burton Albion
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Darren Moore
Basiselftal Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
31 David Stockdale K
6 Dominic Iorfa V
34 Mark McGuinness V
18 Marvin Johnson V
2 Liam Palmer V
17 Fisayo Dele-Bashiru M
10 Barry Bannan M
19 Tyreeq Bakinson M
13 Callum Paterson A
24 Michael Smith A
7 Mallik Wilks A
Wissels Sheffield Wednesday
# Speler Pos.
25 Cameron Dawson K
32 Jack Hunt V
11 Josh Windass M
4 Will Vaulks M
14 George Byers M
9 Lee Gregory A
45 Alex Mighten A
Formatie 4-2-3-1
Coach Dino Maamria
Wissels Burton Albion
# Speler Pos.
24 Viljani Sinisalo K
10 Davis Keillor-Dunn M
19 Charlie Lakin M
21 Mustapha Carayol M
9 Sam Winnall A
39 Bobby Kamwa A
Voorbeschouwing Sheffield Wednesday - Burton Albion

Sheffield Wednesday en Burton Albion treffen elkaar in de 17e speelronde van de League One van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rock en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sheffield Wednesday en Burton Albion in de League One vond plaats op 1 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sheffield Wednesday. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Sheffield Wednesday favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Burton Albion slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Sheffield Wednesday 2
Winst Burton Albion 0
Gelijkspel 0
Totaal 2

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sheffield Wednesday op een 3e positie staat, terwijl we Burton Albion terugvinden op de 23e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Sheffield Wednesday - Burton Albion Opstelling Sheffield Wednesday Opstelling Burton Albion Live Sheffield Wednesday - Burton Albion Live Sheffield Wednesday - Burton Albion kijken Sheffield Wednesday - Burton Albion kijken Live Sheffield Wednesday - Burton Albion stream Sheffield Wednesday - Burton Albion Fox Sports Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Burton Albion Uitslag Sheffield Wednesday - Burton Albion Statistieken Sheffield Wednesday - Burton Albion League One 2022/2023 Sheffield Wednesday - Burton Albion wedden Sheffield Wednesday - Burton Albion gokken Sheffield Wednesday - Burton Albion Unibet