Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers (3-1) || League One 2022/2023

Zaterdag 24 september 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Sheffield Wednesday het zaterdag 24 september 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Wycombe Wanderers. De wedstrijd wordt gespeeld in Hillsborough Stadium in Sheffield.

Via de Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers (3-1)

Het League One duel tussen Sheffield Wednesday en Wycombe Wanderers is onder leiding van scheidsrechter Matt Donohue geëindigd in een 3-1 overwinning voor Sheffield Wednesday. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van J. Jacobson zette Sheffield Wednesday op een 1-0 voorsprong in de 1e minuut van de wedstrijd. Wycombe Wanderers kwam in de 10e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Vokes, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 32e minuut zette B. Bannan zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Sheffield Wednesday de leiding in de wedstrijd nam.

Na 96 minuten werd de voorsprong voor Sheffield Wednesday vergroot nadat C. Paterson de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Sheffield Wednesday.

LIVE Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Eigen doelpunt Sheffield Wednesday Eigen doelpunt J. Jacobson Sheffield Wednesday 1-0
10' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt S. Vokes met assist van J. Jacobson Wycombe Wanderers 1-1
32' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt B. Bannan met assist van M. Smith Sheffield Wednesday 2-1
67' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Mawson Wycombe Wanderers
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor L. Wing Wycombe Wanderers
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Al-Hamadi voor D. Horgan Wycombe Wanderers
80' Wissel Sheffield Wednesday Wissel M. Wilks voor L. Gregory Sheffield Wednesday
85' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor J. Grimmer Wycombe Wanderers
89' Wissel Sheffield Wednesday Wissel T. Bakinson voor J. Windass Sheffield Wednesday
91' Wissel Wycombe Wanderers Wissel C. Forino-Joseph voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
92' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Obita voor J. McCarthy Wycombe Wanderers
95' Wissel Sheffield Wednesday Wissel C. Paterson voor B. Bannan Sheffield Wednesday
96' Doelpunt Sheffield Wednesday Doelpunt C. Paterson met assist van M. Wilks Sheffield Wednesday 3-1
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers
Opstellingen Sheffield Wednesday - Wycombe Wanderers
De opstellingen van Sheffield Wednesday en Wycombe Wanderers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield Wednesday gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Wycombe Wanderers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.