Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Burton Albion (3-0) || League One 2022/2023

Zaterdag 30 juli 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 30 juli 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burton Albion. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Burton Albion live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Burton Albion (3-0)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Burton Albion is onder leiding van scheidsrechter Gavin Ward geëindigd in een 3-0 overwinning voor Wycombe Wanderers. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 7e minuut door D. Wheeler, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Wycombe Wanderers vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Mehmeti op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 30e minuut volgde een derde treffer van Wycombe Wanderers, waarmee J. Scowen zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Wycombe Wanderers gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Gavin Ward, waardoor Wycombe Wanderers dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wycombe Wanderers - Burton Albion 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Burton Albion teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt D. Wheeler met assist van J. Scowen Wycombe Wanderers 1-0
16' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt A. Mehmeti Wycombe Wanderers 2-0
30' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt J. Scowen Wycombe Wanderers 3-0
57' Wissel Burton Albion Wissel J. Smith voor Q. De Castro Burton Albion
69' Wissel Wycombe Wanderers Wissel L. Wing voor D. Horgan Wycombe Wanderers
72' Wissel Burton Albion Wissel G. Ahadme voor T. Onyango Burton Albion
72' Wissel Burton Albion Wissel T. Taylor voor J. Powell Burton Albion
74' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Bughail-Mellor voor D. Gape Wycombe Wanderers
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel B. Hanlan voor S. Vokes Wycombe Wanderers
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Obita voor J. Jacobson Wycombe Wanderers
86' Wissel Burton Albion Wissel L. Moult voor V. Adeboyejo Burton Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Burton Albion
Opstellingen Wycombe Wanderers - Burton Albion
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Burton Albion zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Burton Albion zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.