Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town (1-2) || League One 2022/2023

Zaterdag 13 augustus 2022 - 16:00 uur

In de League One 2022/2023 neemt Wycombe Wanderers het zaterdag 13 augustus 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Adams Park in High Wycombe.

Via de Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town (1-2)

Het League One duel tussen Wycombe Wanderers en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Lee Swabey geëindigd in een 1-2 overwinning voor Shrewsbury Town. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door G. McCleary, waarmee Wycombe Wanderers met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Pennington, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Shrewsbury Town in de 89e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist L. Leahy deze te benutten, waardoor de score 1-2 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Lee Swabey, waardoor Shrewsbury Town dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor D. Horgan Wycombe Wanderers
48' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor C. Forino-Joseph Wycombe Wanderers
51' Doelpunt Wycombe Wanderers Doelpunt G. McCleary Wycombe Wanderers 1-0
60' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt M. Pennington met assist van T. Flanagan Shrewsbury Town 1-1
67' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bayliss voor T. Moore Shrewsbury Town
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel J. Young voor D. Horgan Wycombe Wanderers
78' Wissel Wycombe Wanderers Wissel N. Freeman voor L. Wing Wycombe Wanderers
81' Wissel Shrewsbury Town Wissel R. Bowman voor J. Dacosta Shrewsbury Town
82' Gele kaart Wycombe Wanderers Gele kaart voor A. Mehmeti Wycombe Wanderers
86' Wissel Wycombe Wanderers Wissel A. Mawson voor J. Obita Wycombe Wanderers
86' Wissel Wycombe Wanderers Wissel D. Wheeler voor D. Bughail-Mellor Wycombe Wanderers
87' Wissel Shrewsbury Town Wissel T. Bloxham voor D. Udoh Shrewsbury Town
89' Penalty Shrewsbury Town Penalty L. Leahy Shrewsbury Town 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town
Opstellingen Wycombe Wanderers - Shrewsbury Town
De opstellingen van Wycombe Wanderers en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wycombe Wanderers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Shrewsbury Town zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.