Nabeschouwing AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur (1-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 4 mei 2019 - 13:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt AFC Bournemouth het zaterdag 4 mei 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in Vitality Stadium in Bournemouth.

Via de AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur (1-0)

Het Premier League duel tussen AFC Bournemouth en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Craig Pawson geëindigd in een 1-0 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Son Heung-Min in de 43e minuut, waardoor Tottenham Hotspur met een man minder kwam te staan. In de 48e minuut moest J. Foyth van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Craig Pawson een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Tottenham Hotspur verder met een speler minder. De eerste goal werd pas ver in de tweede helft in de 91e minuut gemaakt door N. Aké waardoor AFC Bournemouth met 1-0 aan de leiding kwam.

Even later klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Craig Pawson, waardoor AFC Bournemouth de winst binnen sleepte dankzij een 1-0 overwinning.

LIVE AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor E. Dier Tottenham Hotspur
23' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor T. Alderweireld Tottenham Hotspur
40' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor M. Sissoko Tottenham Hotspur
43' Rode kaart Tottenham Hotspur Rode kaart voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel J. Foyth voor T. Alderweireld Tottenham Hotspur
46' Wissel Tottenham Hotspur Wissel V. Wanyama voor E. Dier Tottenham Hotspur
48' Rode kaart Tottenham Hotspur Rode kaart voor J. Foyth Tottenham Hotspur
76' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Mousset voor J. Ibe AFC Bournemouth
82' Wissel Tottenham Hotspur Wissel B. Davies voor M. Sissoko Tottenham Hotspur
91' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt N. Aké met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 1-0
93' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor V. Wanyama Tottenham Hotspur
93' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor D. Alli Tottenham Hotspur
94' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur
Opstellingen AFC Bournemouth - Tottenham Hotspur
De opstellingen van AFC Bournemouth en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat AFC Bournemouth gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.