Nabeschouwing Burnley - Norwich City (2-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 21 september 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Burnley het zaterdag 21 september 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - Norwich City (2-0)

Het Premier League duel tussen Burnley en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 2-0 overwinning voor Burnley. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Wood, waarmee Burnley met 1-0 de leiding nam. Burnley vergrootte in de 14e minuut de voorsprong nadat het via een goal van C. Wood op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Burnley.

LIVE Burnley - Norwich City 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Wood met assist van A. Westwood Burnley 1-0
13' Wissel Norwich City Wissel M. Leitner voor A. Tettey Norwich City
14' Doelpunt Burnley Doelpunt C. Wood met assist van D. McNeil Burnley 2-0
33' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor I. Amadou Norwich City
75' Wissel Norwich City Wissel J. Drmic voor M. Stiepermann Norwich City
79' Wissel Burnley Wissel A. Lennon voor D. McNeil Burnley
79' Wissel Burnley Wissel J. Rodriguez voor A. Barnes Burnley
90' Wissel Norwich City Wissel P. Roberts voor T. Cantwell Norwich City
92' Wissel Burnley Wissel R. Brady voor J. Hendrick Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - Norwich City
Opstellingen Burnley - Norwich City
De opstellingen van Burnley en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.