Nabeschouwing Sheffield United - Burnley (3-0) || Premier League 2019/2020

Zaterdag 2 november 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2019/2020 neemt Sheffield United het zaterdag 2 november 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Burnley. De wedstrijd wordt gespeeld in Bramall Lane in Sheffield.

Via de Sheffield United - Burnley live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sheffield United - Burnley (3-0)

Het Premier League duel tussen Sheffield United en Burnley is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sheffield United. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 17e minuut door J. Lundstram, waarmee Sheffield United met 1-0 de leiding nam. Sheffield United vergrootte in de 43e minuut de voorsprong nadat het via een goal van J. Lundstram op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 44e minuut volgde een derde treffer van Sheffield United, waarmee J. Fleck zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Na rust nam wat Sheffield United gas terug. Hierdoor zou er in de tweede helft door beide ploegen uiteindelijk niet meer gescoord zou worden, ondanks een aantal kansen aan beide zijden.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Simon Hooper, waardoor Sheffield United dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Sheffield United - Burnley 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sheffield United - Burnley teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Lundstram met assist van L. Mousset Sheffield United 1-0
34' Gele kaart Burnley Gele kaart voor J. Tarkowski Burnley
43' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Lundstram met assist van L. Mousset Sheffield United 2-0
44' Doelpunt Sheffield United Doelpunt J. Fleck met assist van L. Mousset Sheffield United 3-0
46' Wissel Burnley Wissel C. Taylor voor E. Pieters Burnley
59' Wissel Burnley Wissel R. Brady voor D. McNeil Burnley
64' Wissel Sheffield United Wissel B. Sharp voor L. Mousset Sheffield United
69' Gele kaart Burnley Gele kaart voor A. Barnes Burnley
75' Wissel Sheffield United Wissel O. McBurnie voor D. McGoldrick Sheffield United
79' Wissel Burnley Wissel M. Vydra voor J. Rodriguez Burnley
80' Wissel Sheffield United Wissel P. Jagielka voor J. Egan Sheffield United
90' Gele kaart Sheffield United Gele kaart voor C. Basham Sheffield United
Video hoogtepunten en samenvatting Sheffield United - Burnley
Opstellingen Sheffield United - Burnley
De opstellingen van Sheffield United en Burnley zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sheffield United gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Burnley zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.