Nabeschouwing Burnley - AFC Bournemouth (0-2) || Premier League 2023/2024

Zondag 3 maart 2024 - 14:00 uur

In de Premier League 2023/2024 neemt Burnley het zondag 3 maart 2024 om 14:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Turf Moor in Burnley.

Via de Burnley - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Burnley - AFC Bournemouth (0-2)

Het Premier League duel tussen Burnley en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter David Coote geëindigd in een 0-2 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 13e minuut door Justin Kluivert, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist AFC Bournemouth opnieuw te scoren. In de 88e minuut was het Antoine Semenyo  die de 0-2 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor AFC Bournemouth.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth.

LIVE Burnley - AFC Bournemouth 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Burnley - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Dara OShea Burnley
12' Wissel AFC Bournemouth Wissel Chris Mepham voor Marcos Senesi AFC Bournemouth
13' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Justin Kluivert met assist van Lewis Cook AFC Bournemouth 0-1
41' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Antoine Semenyo  AFC Bournemouth
44' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Justin Kluivert AFC Bournemouth
46' Wissel AFC Bournemouth Wissel Alex Scott voor Ryan Christie AFC Bournemouth
68' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Marcus Tavernier AFC Bournemouth
68' Gele kaart Burnley Gele kaart voor Vitinho Burnley
69' Wissel Burnley Wissel Zeki Amdouni voor Jacob Bruun Larsen Burnley
73' Wissel AFC Bournemouth Wissel Philip Billing voor Justin Kluivert AFC Bournemouth
77' Wissel Burnley Wissel Benson Manuel Hedilazio voor Vitinho Burnley
84' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor Adam Smith AFC Bournemouth
88' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt Antoine Semenyo  met assist van Lewis Cook AFC Bournemouth 0-2
89' Wissel AFC Bournemouth Wissel Dango Ouattara voor Milos Kerkez AFC Bournemouth
89' Wissel AFC Bournemouth Wissel Enes Ünal voor Dominic Solanke AFC Bournemouth
90' Wissel Burnley Wissel Jay Rodríguez voor Dara OShea Burnley
90' Wissel Burnley Wissel Jóhann Berg Gudmundsson voor Josh Cullen Burnley
Video hoogtepunten en samenvatting Burnley - AFC Bournemouth
Opstellingen Burnley - AFC Bournemouth
De opstellingen van Burnley en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Burnley gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.