Nabeschouwing Crystal Palace - Southampton (1-0) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 29 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Crystal Palace het zaterdag 29 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Southampton. De wedstrijd wordt gespeeld in Selhurst Park in London.

Via de Crystal Palace - Southampton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Crystal Palace - Southampton (1-0)

Het Premier League duel tussen Crystal Palace en Southampton is onder leiding van scheidsrechter Michael Salisbury geëindigd in een 1-0 overwinning voor Crystal Palace. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 38e minuut door O. Edouard, waarmee Crystal Palace met 1-0 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Southampton dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Crystal Palace.

LIVE Crystal Palace - Southampton 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Crystal Palace - Southampton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Southampton Gele kaart voor Lyanco Southampton
31' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor W. Zaha Crystal Palace
38' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt O. Edouard met assist van T. Mitchell Crystal Palace 1-0
40' Gele kaart Southampton Gele kaart voor M. Salisu Southampton
45' Gele kaart Southampton Gele kaart voor M. Elyounoussi Southampton
46' Wissel Southampton Wissel A. Maitland-Niles voor I. Diallo Southampton
61' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor O. Edouard Crystal Palace
63' Wissel Crystal Palace Wissel J. Ayew voor E. Eze Crystal Palace
74' Wissel Southampton Wissel S. Edozie voor M. Elyounoussi Southampton
74' Wissel Southampton Wissel M. Djenepo voor R. Perraud Southampton
75' Wissel Crystal Palace Wissel W. Hughes voor O. Edouard Crystal Palace
82' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor T. Mitchell Crystal Palace
86' Wissel Crystal Palace Wissel J. Riedewald voor M. Olise Crystal Palace
86' Wissel Southampton Wissel S. Mara voor S. Armstrong Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Crystal Palace - Southampton
Opstellingen Crystal Palace - Southampton
De opstellingen van Crystal Palace en Southampton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Crystal Palace gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Southampton zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.