Nabeschouwing Fulham - AFC Bournemouth (2-2) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 15 oktober 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Fulham het zaterdag 15 oktober 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - AFC Bournemouth (2-2)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Fulham en AFC Bournemouth geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-2 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. AFC Bournemouth kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van D. Solanke. Fulham kwam in de 22e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Diop, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 29e minuut zette J. Lerma zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee AFC Bournemouth de leiding in de wedstrijd nam.

A. Mitrovic zette Fulham even later op 2-2 nadat hij een door scheidsrechter Graham Scott toegekende penalty wist te benutten.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Fulham - AFC Bournemouth 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt D. Solanke met assist van P. Billing AFC Bournemouth 0-1
22' Doelpunt Fulham Doelpunt I. Diop met assist van A. Pereira Fulham 1-1
29' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt J. Lerma met assist van D. Solanke AFC Bournemouth 1-2
38' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Reid Fulham
46' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor H. Reed Fulham
46' Wissel Fulham Wissel Willian voor D. James Fulham
52' Penalty Fulham Penalty A. Mitrovic Fulham 2-2
54' Gele kaart Fulham Gele kaart voor T. Ream Fulham
62' Wissel Fulham Wissel H. Wilson voor N. Kebano Fulham
75' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Anthony voor M. Tavernier AFC Bournemouth
80' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Zemura voor P. Billing AFC Bournemouth
87' Wissel Fulham Wissel Carlos Vinicius voor A. Pereira Fulham
89' Wissel AFC Bournemouth Wissel J. Stacey voor R. Christie AFC Bournemouth
89' Wissel AFC Bournemouth Wissel K. Moore voor D. Solanke AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - AFC Bournemouth
Opstellingen Fulham - AFC Bournemouth
De opstellingen van Fulham en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.