Nabeschouwing Fulham - Liverpool (2-2) || Premier League 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 13:30 uur

In de Premier League 2022/2023 neemt Fulham het zaterdag 6 augustus 2022 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Craven Cottage in London.

Via de Fulham - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Fulham - Liverpool (2-2)

De Premier League 2022/2023 wedstrijd tussen Fulham en Liverpool geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door A. Mitrovic, waarmee Fulham met 1-0 de leiding nam. Liverpool kwam in de 64e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Nunez, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Fulham vervolgens op 2-1. Het was A. Mitrovic die vanaf 11 meter wist te scoren in de 72e minuut.

Na 80 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat M. Salah de 2-2 maakte voor Liverpool. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Fulham - Liverpool 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Fulham - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. Tete Fulham
32' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Mitrovic met assist van K. Tete Fulham 1-0
51' Wissel Liverpool Wissel H. Elliott voor Thiago Liverpool
51' Wissel Liverpool Wissel D. Nunez voor R. Firmino Liverpool
59' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor Fabinho Liverpool
64' Doelpunt Liverpool Doelpunt D. Nunez Liverpool 1-1
66' Wissel Fulham Wissel M. Solomon voor N. Kebano Fulham
72' Penalty Fulham Penalty A. Mitrovic Fulham 2-1
78' Wissel Liverpool Wissel F. Carvalho voor L. Diaz Liverpool
80' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah met assist van D. Nunez Liverpool 2-2
89' Wissel Fulham Wissel T. Cairney voor Andreas Pereira Fulham
90' Gele kaart Fulham Gele kaart voor B. Reid Fulham
94' Wissel Fulham Wissel S. Duffy voor B. Reid Fulham
Video hoogtepunten en samenvatting Fulham - Liverpool
Opstellingen Fulham - Liverpool
De opstellingen van Fulham en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Fulham gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.