Nabeschouwing Reading - Everton (1-0) || Premier League 2007/2008

Zaterdag 18 augustus 2007 - 16:00 uur



In de Premier League 2007/2008 neemt Reading het zaterdag 18 augustus 2007 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Everton.

Via de Reading - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Reading - Everton (1-0)

Het Premier League duel tussen Reading en Everton is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Reading. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Reading - Everton
Goals
1
0
LIVE Reading - Everton 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Reading - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Reading - Everton
Opstellingen Reading - Everton

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Reading - Everton

Reading en Everton treffen elkaar in de 3e speelronde van de Premier League van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Reading en Everton in de Premier League vond plaats op 14 januari 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Everton favoriet. 1 keer wist de ploeg van Reading te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Reading. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Reading 0
Winst Everton 1
Gelijkspel 1
Totaal 2
Tags
Reading - Everton Opstelling Reading Opstelling Everton Live Reading - Everton Live Reading - Everton kijken Reading - Everton kijken Live Reading - Everton stream Reading - Everton Fox Sports Nabeschouwing Reading - Everton Uitslag Reading - Everton Statistieken Reading - Everton Premier League 2007/2008 Reading - Everton wedden Reading - Everton gokken Reading - Everton Unibet