Nabeschouwing Arouca - Sporting Braga (0-6) || Primeira Liga 2021/2022

Donderdag 30 december 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het donderdag 30 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Sporting Braga (0-6)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira geëindigd in een 0-6 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-6 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Braga kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van V. Oliveira. Sporting Braga vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van V. Oliveira op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 26e minuut volgde een derde treffer van Sporting Braga, waarmee V. Oliveira zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

I. Medeiros zette Sporting Braga even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira toegekende penalty wist te benutten. De 0-5 voor Sporting Braga volgde even later in de 74e minuut nadat R. Fernandes namens zijn team opnieuw wist te scoren. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 80e minuut en kwam op naam te staan van Sporting Braga speler R. Fernandes, die daarmee tekende voor de 0-6.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Manuel António Rodrigues Oliveira en eindigde de wedstrijd dus met een 0-6 stand in het voordeel van Sporting Braga, dat daarmee een zeer ruime overwinning boekte.

LIVE Arouca - Sporting Braga 0-6

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt V. Oliveira met assist van Y. Couto Sporting Braga 0-1
9' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Eugeni Arouca
12' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt V. Oliveira Sporting Braga 0-2
26' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt V. Oliveira met assist van I. Medeiros Sporting Braga 0-3
49' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Evangelista Arouca
46' Wissel Arouca Wissel T. Araujo voor Eugeni Arouca
46' Wissel Arouca Wissel A. Ba voor G. Campi Arouca
54' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Y. Couto Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel R. Fernandes voor M. Fale Sporting Braga
62' Wissel Sporting Braga Wissel D. Pinto voor Y. Couto Sporting Braga
71' Penalty Sporting Braga Penalty I. Medeiros Sporting Braga 0-4
72' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Lucas Mineiro Sporting Braga
74' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Fernandes met assist van I. Medeiros Sporting Braga 0-5
75' Wissel Arouca Wissel O. Altman voor A. Silva Arouca
76' Wissel Arouca Wissel O. Dabbagh voor P. Moreira Arouca
76' Wissel Sporting Braga Wissel Tormena voor D. Leite Sporting Braga
76' Wissel Sporting Braga Wissel M. Gonzalez voor V. Oliveira Sporting Braga
80' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Fernandes met assist van M. Gonzalez Sporting Braga 0-6
83' Wissel Sporting Braga Wissel Schurrle voor I. Medeiros Sporting Braga
86' Wissel Arouca Wissel A. Alves Santos voor Arsenio Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Sporting Braga
Opstellingen Arouca - Sporting Braga
De opstellingen van Arouca en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Sporting Braga

Arouca en Sporting Braga treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel António Rodrigues Oliveira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 4 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 3 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Arouca. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arouca 1
Winst Sporting Braga 3
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 12e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 4e plaats.