Nabeschouwing Santa Clara - Paços de Ferreira (2-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 8 mei 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Santa Clara het zondag 8 mei 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Paços de Ferreira (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Paços de Ferreira is onder leiding van scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva geëindigd in een 2-0 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor I. Vekic in de 5e minuut, waardoor Paços de Ferreira met een man minder kwam te staan. Op de eerste goal hoefde niet lang gewacht te worden, want al na 9 minuten was het Lincoln die Santa Clara op een 1-0 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 1-0 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Santa Clara via een goal van Ricardinho in de 67e minuut verder uit naar een stand van 2-0.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Santa Clara.

LIVE Santa Clara - Paços de Ferreira 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Rode kaart Paços de Ferreira Rode kaart voor I. Vekic Paços de Ferreira
8' Wissel Paços de Ferreira Wissel Jeimes voor Lucas Silva Paços de Ferreira
9' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Lincoln Santa Clara 1-0
11' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor L. Bastos Paços de Ferreira
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor R. Pires Paços de Ferreira
46' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. Lima voor L. Bastos Paços de Ferreira
53' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor N. Lima Paços de Ferreira
60' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor Ricardinho Santa Clara
67' Doelpunt Santa Clara Doelpunt Ricardinho Santa Clara 2-0
68' Wissel Santa Clara Wissel M. Mohebi voor K. Tagawa Santa Clara
68' Wissel Santa Clara Wissel O. Barreto voor R. Costa Santa Clara
76' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor P. Sagna Santa Clara
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Butzke voor Denilson Paços de Ferreira
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Ibrahim voor P. Ganchas Paços de Ferreira
78' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Ze Uilton Paços de Ferreira
84' Wissel Santa Clara Wissel R. Cardoso voor Ricardo Fernandes Santa Clara
84' Wissel Santa Clara Wissel Nene voor R. Oliveira Santa Clara
88' Wissel Santa Clara Wissel Patrick voor Lincoln Santa Clara
95' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor H. Morita Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Paços de Ferreira
Opstellingen Santa Clara - Paços de Ferreira
De opstellingen van Santa Clara en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Paços de Ferreira

Santa Clara en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter David Rafael Oliveira Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 30 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 5 duels tussen beide ploegen is Santa Clara favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 3
Winst Paços de Ferreira 2
Totaal 5

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 11e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 9e plaats.