Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Guimarães (1-0) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 17 december 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Santa Clara het vrijdag 17 december 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Vitória Guimarães (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Santa Clara en Vitória Guimarães is onder leiding van scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva geëindigd in een 1-0 overwinning voor Santa Clara. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 40e minuut door R. Costa, waarmee Santa Clara met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Santa Clara.

LIVE Santa Clara - Vitória Guimarães 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor P. Henrique Santa Clara
40' Doelpunt Santa Clara Doelpunt R. Costa met assist van Lincoln Santa Clara 1-0
46' Wissel Vitória SC Wissel R. Quaresma voor T. Silva Vitória SC
55' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor T. Handel Vitória SC
60' Wissel Vitória SC Wissel N. Janvier voor T. Handel Vitória SC
61' Wissel Vitória SC Wissel B. Duarte voor Rochinha Vitória SC
70' Wissel Vitória SC Wissel A. Semedo voor A. Almeida Vitória SC
70' Wissel Vitória SC Wissel R. Lameiras voor M. Edwards Vitória SC
70' Wissel Santa Clara Wissel Ricardinho voor Crysan Santa Clara
71' Wissel Santa Clara Wissel M. Bouldini voor R. Costa Santa Clara
75' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor O. Estupinan Vitória SC
77' Wissel Santa Clara Wissel K. Boateng voor J. Patric Santa Clara
89' Wissel Santa Clara Wissel P. Sagna voor R. Ramos Santa Clara
89' Wissel Santa Clara Wissel R. F. da Cunha Correia voor Lincoln Santa Clara
91' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor A. Carvalho Santa Clara
93' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor R. Lameiras Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Vitória Guimarães
Opstellingen Santa Clara - Vitória Guimarães
De opstellingen van Santa Clara en Vitória Guimarães zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vitória Guimarães zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Vitória Guimarães

Santa Clara en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Santa Clara en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 4 keer wist de ploeg van Santa Clara te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Santa Clara. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Santa Clara 1
Winst Vitória Guimarães 4
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Santa Clara op een 16e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 7e plaats.