Nabeschouwing Académica - Beira-Mar (3-1) || Primeira Liga 2012/2013

Vrijdag 25 januari 2013 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Académica het vrijdag 25 januari 2013 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Beira-Mar. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio EFAPEL in Coimbra.

Via de Académica - Beira-Mar live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Académica - Beira-Mar (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Académica en Beira-Mar is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Académica. Na 45 minuten stond er een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 15e minuut dacht Académica op voorsprong te komen via een doelpunt van Marinho. Helaas voor Académica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut was het Académica dat via Edinho dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Cleyton dacht na 37 minuten te scoren voor Académica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 84e minuut scoorde Beira-Mar via Rúben, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Académica - Beira-Mar
3
1
LIVE Académica - Beira-Mar 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Académica - Beira-Mar teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Académica Doelpunt Marinho Académica
27' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Ricardo Dias Beira-Mar
35' Doelpunt Académica Doelpunt Edinho Académica
37' Doelpunt Académica Doelpunt Cleyton Académica
38' Wissel Beira-Mar Wissel Sérginho voor Ricardo Dias Beira-Mar
46' Wissel Académica Wissel Hélder Cabral voor Rodrigo Galo Académica
46' Wissel Beira-Mar Wissel Camará voor D. Fleurival Beira-Mar
55' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Pedro Moreira Beira-Mar
65' Wissel Beira-Mar Wissel Nuno Lopes voor Pedro Moreira Beira-Mar
75' Wissel Académica Wissel A. Keita voor Cleyton Académica
81' Gele kaart Académica Gele kaart voor Reiner Académica
83' Gele kaart Académica Gele kaart voor Edinho Académica
84' Penalty Beira-Mar Penalty Rúben Beira-Mar
84' Gele kaart Académica Gele kaart voor Marinho Académica
84' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Camará Beira-Mar
85' Wissel Académica Wissel Carlos Saleiro voor Edinho Académica
Video hoogtepunten en samenvatting Académica - Beira-Mar
Opstellingen Académica - Beira-Mar

Voorbeschouwing Académica - Beira-Mar

Académica en Beira-Mar treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Académica en Beira-Mar in de Primeira Liga vond plaats op 20 augustus 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Beira-Mar favoriet. 3 keer wist de ploeg van Académica te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Académica. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.