Nabeschouwing Académica - Estoril (0-2) || Primeira Liga 2012/2013

Zondag 4 november 2012 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Académica het zondag 4 november 2012 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio EFAPEL in Coimbra.

Via de Académica - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Académica - Estoril (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Académica en Estoril is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Bruno China in de 88e minuut, waardoor Académica met een man minder kwam te staan. In de 90e minuut kreeg Edinho van Académica voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Académica de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Académica - Estoril
LIVE Académica - Estoril 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Académica - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Académica Wissel Bruno China voor Rodrigo Galo Académica
51' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Evandro Estoril
68' Wissel Académica Wissel Wilson Eduardo voor Makelele Académica
68' Wissel Académica Wissel Edinho voor Salim Cissé Académica
70' Wissel Estoril Wissel Luís Leal voor Gerso Fernandes Estoril
73' Gele kaart Académica Gele kaart voor A. Keita Académica
75' Wissel Estoril Wissel Carlos Eduardo voor Evandro Estoril
86' Gele kaart Académica Gele kaart voor Edinho Académica
86' Wissel Estoril Wissel Hugo Leal voor Carlitos Estoril
88' Rode kaart Académica Rode kaart voor Bruno China Académica
89' Gele kaart Académica Gele kaart voor Wilson Eduardo Académica
90' Tweede gele kaart Académica Tweede gele kaart voor Edinho Académica