Nabeschouwing Académica - Moreirense (1-0) || Primeira Liga 2012/2013

Zondag 28 april 2013 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Académica het zondag 28 april 2013 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio EFAPEL in Coimbra.

Via de Académica - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Académica - Moreirense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Académica en Moreirense is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Académica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 18e minuut dacht Académica op voorsprong te komen via een doelpunt van Marinho. Helaas voor Académica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Académica - Moreirense
1
0
LIVE Académica - Moreirense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Académica - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Académica Doelpunt Marinho Académica
34' Wissel Moreirense Wissel Wagner voor T. Belaid Moreirense
46' Wissel Académica Wissel Marcos Paulo voor Cleyton Académica
60' Gele kaart Académica Gele kaart voor Flávio Académica
62' Gele kaart Académica Gele kaart voor Reiner Académica
65' Wissel Académica Wissel Salim Cissé voor Edinho Académica
68' Gele kaart Académica Gele kaart voor Marinho Académica
75' Gele kaart Académica Gele kaart voor Salim Cissé Académica
76' Wissel Moreirense Wissel Rafael Lopes voor Paulinho Moreirense
77' Wissel Académica Wissel Bruno China voor Wilson Eduardo Académica
89' Gele kaart Académica Gele kaart voor Rodrigo Galo Académica
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Filipe Gonçalves Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Académica - Moreirense
Opstellingen Académica - Moreirense

Voorbeschouwing Académica - Moreirense

Académica en Moreirense treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Académica en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 16 december 2012 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.