Nabeschouwing Arouca - Gil Vicente (1-0) || Primeira Liga 2013/2014

Zondag 4 mei 2014 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Arouca het zondag 4 mei 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca (Arouca) in Arouca.

Via de Arouca - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Gil Vicente (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Gil Vicente is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 35e minuut dacht Arouca op voorsprong te komen via een doelpunt van David Simao. Helaas voor Arouca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 58e minuut moest César Peixoto van het veld vertrekken nadat de scheidsrechter een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Gil Vicente verder met een speler minder. In de 82e minuut kreeg Diego van Arouca voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Arouca de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 91e minuut moest Arouca verder met een man minder, nadat Miguel Oliveira een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Arouca - Gil Vicente
1
0
LIVE Arouca - Gil Vicente 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Roberto Arouca
18' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Tinoco Arouca
33' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Danielson Gil Vicente
35' Penalty Arouca Penalty David Simao Arouca
58' Rode kaart Gil Vicente Rode kaart voor César Peixoto Gil Vicente
59' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Iván Arouca
61' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Miguel Oliveira Arouca
62' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Sérginho Arouca
67' Wissel Arouca Wissel Claro voor Sérginho Arouca
68' Wissel Gil Vicente Wissel Diogo Viana voor A. Ebralidze Gil Vicente
68' Wissel Gil Vicente Wissel S. Nwankwo voor Danielson Gil Vicente
72' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Diego Arouca
81' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Caetano Gil Vicente
81' Wissel Gil Vicente Wissel Vítor Gonçalves voor Caetano Gil Vicente
82' Tweede gele kaart Arouca Tweede gele kaart voor Diego Arouca
87' Wissel Arouca Wissel Ustaritz voor Pintassilgo Arouca
91' Tweede gele kaart Arouca Tweede gele kaart voor Miguel Oliveira Arouca
94' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Rui Sampaio Arouca
94' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simao Arouca
94' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Claro Arouca
93' Wissel Arouca Wissel Soares voor Roberto Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Gil Vicente
Opstellingen Arouca - Gil Vicente

Voorbeschouwing Arouca - Gil Vicente

Arouca en Gil Vicente treffen elkaar in de 29e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 22 december 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Arouca favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.