Nabeschouwing Arouca - Olhanense (2-0) || Primeira Liga 2013/2014

Zondag 16 maart 2014 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Arouca het zondag 16 maart 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Olhanense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca (Arouca) in Arouca.

Via de Arouca - Olhanense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Olhanense (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Olhanense is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 33e minuut dacht Arouca op voorsprong te komen via een doelpunt van Roberto. Helaas voor Arouca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 95e minuut was het Arouca dat via L. Nouioui dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 90e minuut kreeg Cristian Ceballos van Arouca voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Arouca de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Arouca - Olhanense
2
0
LIVE Arouca - Olhanense 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Olhanense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Wissel Olhanense Wissel Murilo voor A. Mehmeti Olhanense
33' Doelpunt Arouca Doelpunt Roberto Arouca
38' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Pintassilgo Arouca
39' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Celestino Olhanense
42' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Luis Filipe Olhanense
56' Wissel Olhanense Wissel João Ribeiro voor C. Obodo Olhanense
62' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Cristian Ceballos Arouca
69' Wissel Olhanense Wissel Tozé Marreco voor M. Sampirisi Olhanense
71' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Claro Arouca
75' Wissel Arouca Wissel Sérginho voor Claro Arouca
79' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Jander Olhanense
81' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Paulo Regula Olhanense
82' Wissel Arouca Wissel L. Nouioui voor Roberto Arouca
89' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor Paulo Sergio Olhanense
95' Penalty Arouca Penalty L. Nouioui Arouca
93' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Cássio Arouca
90' Tweede gele kaart Arouca Tweede gele kaart voor Cristian Ceballos Arouca
94' Gele kaart Olhanense Gele kaart voor S. Mladen Olhanense
90' Wissel Arouca Wissel David Simao voor Sérginho Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Olhanense
Opstellingen Arouca - Olhanense

Voorbeschouwing Arouca - Olhanense

Arouca en Olhanense treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Olhanense in de Primeira Liga vond plaats op 26 oktober 2013 en dat duel eindigde in een overwinning voor Olhanense. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Olhanense favoriet. 1 keer wist de ploeg van Arouca te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Arouca. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.