Nabeschouwing Arouca - Sporting Braga (0-1) || Primeira Liga 2013/2014

Vrijdag 20 september 2013 - 22:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Arouca het vrijdag 20 september 2013 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca (Arouca) in Arouca.

Via de Arouca - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Sporting Braga (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Sporting Braga is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 9e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Aderllan Santos. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Arouca - Sporting Braga
LIVE Arouca - Sporting Braga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Aderllan Santos Sporting Braga
21' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Iván Arouca
29' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Tomás Dabó Sporting Braga
56' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor F. Pardo Sporting Braga
58' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simao Arouca
62' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Mauro Sporting Braga
63' Wissel Arouca Wissel Cristian Ceballos voor Roberto Arouca
64' Wissel Arouca Wissel Romário voor Pintassilgo Arouca
65' Wissel Sporting Braga Wissel Rafa Silva voor F. Pardo Sporting Braga
74' Wissel Sporting Braga Wissel Custodio voor Luiz Carlos Sporting Braga
75' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Cristian Ceballos Arouca
77' Wissel Arouca Wissel Sérginho voor Bruno Amaro Arouca
84' Wissel Sporting Braga Wissel Salvador Agra voor Rúben Micael Sporting Braga
86' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Salvador Agra Sporting Braga