Nabeschouwing Beira-Mar - Gil Vicente (1-0) || Primeira Liga 2012/2013

Zondag 21 april 2013 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Beira-Mar het zondag 21 april 2013 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente.

Via de Beira-Mar - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - Gil Vicente (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Beira-Mar en Gil Vicente is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Beira-Mar. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 59e minuut dacht Beira-Mar op voorsprong te komen via een doelpunt van Yazalde. Helaas voor Beira-Mar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - Gil Vicente
1
0
LIVE Beira-Mar - Gil Vicente 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

19' Wissel Beira-Mar Wissel Rui Sampaio voor D. Fleurival Beira-Mar
22' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Paulo Arantes Gil Vicente
34' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Dani Abalo Beira-Mar
46' Wissel Beira-Mar Wissel Yazalde voor Rui Sampaio Beira-Mar
55' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Hélder Lopes Beira-Mar
59' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Yazalde Beira-Mar
64' Wissel Gil Vicente Wissel Luis Carlos voor W. Tiero Gil Vicente
68' Wissel Beira-Mar Wissel Jaime voor Javier Balboa Beira-Mar
69' Wissel Gil Vicente Wissel Éder Sciola voor Paulo Arantes Gil Vicente
84' Wissel Gil Vicente Wissel G. Rodríguez voor Brito Gil Vicente
87' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Bura Beira-Mar
88' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor César Peixoto Gil Vicente
88' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Sandro Gil Vicente
89' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Rúben Beira-Mar
Video hoogtepunten en samenvatting Beira-Mar - Gil Vicente
Opstellingen Beira-Mar - Gil Vicente

Voorbeschouwing Beira-Mar - Gil Vicente

Beira-Mar en Gil Vicente treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Beira-Mar en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 9 december 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Beira-Mar. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Beira-Mar favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.