Nabeschouwing Beira-Mar - Rio Ave (3-1) || Primeira Liga 2012/2013

Zaterdag 15 december 2012 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2012/2013 neemt Beira-Mar het zaterdag 15 december 2012 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave.

Via de Beira-Mar - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Beira-Mar - Rio Ave (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Beira-Mar en Rio Ave is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Beira-Mar. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Beira-Mar op voorsprong te komen via een doelpunt van Sérginho. Helaas voor Beira-Mar werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 44e minuut was het Beira-Mar dat via Javier Balboa dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Tarantini dacht na 61 minuten te scoren voor Rio Ave, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 76e minuut scoorde Beira-Mar via Joãozinho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Beira-Mar - Rio Ave
3
1
LIVE Beira-Mar - Rio Ave 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Beira-Mar - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Sérginho Beira-Mar
36' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor V. Sasso Beira-Mar
44' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Javier Balboa Beira-Mar
46' Wissel Rio Ave Wissel A. Mahgoub voor Braga Rio Ave
50' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Filipe Rio Ave
59' Wissel Rio Ave Wissel Diego Lopes voor Lionn Rio Ave
61' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Tarantini Rio Ave
64' Wissel Beira-Mar Wissel Felipe Desco voor Sérginho Beira-Mar
75' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor J. Oblak Rio Ave
76' Doelpunt Beira-Mar Doelpunt Joãozinho Beira-Mar
77' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Rafael Batatinha Beira-Mar
78' Wissel Rio Ave Wissel T. Obadeyi voor Y. Del Valle Rio Ave
79' Wissel Beira-Mar Wissel André Sousa voor Rafael Batatinha Beira-Mar
80' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
83' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Ricardo Dias Beira-Mar
85' Wissel Beira-Mar Wissel Nuno Lopes voor Pedro Moreira Beira-Mar
89' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor Javier Balboa Beira-Mar
91' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Nivaldo Rio Ave
91' Gele kaart Beira-Mar Gele kaart voor André Sousa Beira-Mar
Video hoogtepunten en samenvatting Beira-Mar - Rio Ave
Opstellingen Beira-Mar - Rio Ave

Voorbeschouwing Beira-Mar - Rio Ave

Beira-Mar en Rio Ave treffen elkaar in de 12e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2012/2013.

De vorige ontmoeting tussen Beira-Mar en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 4 maart 2012 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 1 keer wist de ploeg van Beira-Mar te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Beira-Mar. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.