Nabeschouwing Belenenses - Paços de Ferreira (1-1) || Primeira Liga 2017/2018

Zondag 10 december 2017 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Belenenses het zondag 10 december 2017 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Restelo in Lisboa.

Via de Belenenses - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Paços de Ferreira (1-1)

De Primeira Liga 2017/2018 wedstrijd tussen Belenenses en Paços de Ferreira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Pedrinho, waarmee Paços de Ferreira met 0-1 de leiding nam. Lange tijd leek het erop dat Belenenses het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 81e minuut was het namelijk H. Yebda die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette. In de 88e minuut kreeg L. Phellype van Paços de Ferreira voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Paços de Ferreira de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Belenenses - Paços de Ferreira 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

41' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Gois Paços de Ferreira
43' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt Pedrinho met assist van A. Xavier Paços de Ferreira 0-1
46' Wissel Belenenses Wissel Maurides voor B. Oliveira Dias Belenenses
58' Wissel Paços de Ferreira Wissel G. Martins voor F. S. Welthon Paços de Ferreira
62' Wissel Belenenses Wissel Bouba voor Fredy Belenenses
65' Wissel Paços de Ferreira Wissel L. Phellype voor V. Rocha Paços de Ferreira
66' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Felgueiras Paços de Ferreira
66' Wissel Belenenses Wissel T. Caeiro voor J. Hernandez Belenenses
81' Doelpunt Belenenses Doelpunt H. Yebda met assist van D. Viana Belenenses 1-1
83' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Quinones voor A. Xavier Paços de Ferreira
86' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor L. Phellype Paços de Ferreira
88' Tweede gele kaart Paços de Ferreira Tweede gele kaart voor L. Phellype Paços de Ferreira
92' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor H. Quinones Paços de Ferreira
99' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor A. Geraldes Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Paços de Ferreira
Opstellingen Belenenses - Paços de Ferreira

Voorbeschouwing Belenenses - Paços de Ferreira

Belenenses en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hélder Miguel Azevedo Malheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 30 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Paços de Ferreira favoriet. 7 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Belenenses. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 5
Winst Paços de Ferreira 7
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 11e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 14e plaats.