Nabeschouwing Belenenses - Rio Ave (1-2) || Primeira Liga 2017/2018

Zondag 14 januari 2018 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Belenenses het zondag 14 januari 2018 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Restelo in Lisboa.

Via de Belenenses - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Rio Ave (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 36e minuut door H. Guedes, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. Belenenses kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van M. Bakic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 92e minuut kreeg H. Yebda van Belenenses voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Belenenses de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat F. Geraldes namens Rio Ave in de 96e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira, waardoor Rio Ave dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Belenenses - Rio Ave 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

36' Doelpunt Rio Ave Doelpunt H. Guedes met assist van F. Geraldes Rio Ave 0-1
52' Doelpunt Belenenses Doelpunt M. Bakic met assist van Fredy Belenenses 1-1
54' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Caeiro Belenenses
54' Wissel Belenenses Wissel T. Caeiro voor B. Pereirinha Belenenses
70' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor O. Barreto Rio Ave
72' Wissel Belenenses Wissel Maurides voor M. Bakic Belenenses
76' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Marcao Rio Ave
76' Wissel Rio Ave Wissel D. Gelson voor H. Guedes Rio Ave
83' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Pele Rio Ave
83' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor H. Yebda Belenenses
84' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor F. Geraldes Rio Ave
86' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Maurides Belenenses
87' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Lionn Rio Ave
87' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Fredy Belenenses
91' Wissel Rio Ave Wissel P. Moreira voor J. Novais Rio Ave
91' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor B. Oliveira Dias Belenenses
92' Tweede gele kaart Belenenses Tweede gele kaart voor H. Yebda Belenenses
93' Wissel Belenenses Wissel R. Ahman-Persson voor Fredy Belenenses
96' Doelpunt Rio Ave Doelpunt F. Geraldes Rio Ave 1-2
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Rio Ave
Opstellingen Belenenses - Rio Ave

Voorbeschouwing Belenenses - Rio Ave

Belenenses en Rio Ave treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 7 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 7 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Belenenses. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Belenenses 2
Winst Rio Ave 7
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 11e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 6e plaats.