Nabeschouwing Belenenses - Vitória Guimarães (3-1) || Primeira Liga 2013/2014

Zaterdag 12 april 2014 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2013/2014 neemt Belenenses het zaterdag 12 april 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães.

Via de Belenenses - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Vitória Guimarães (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Vitória Guimarães is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van Crivellaro. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 35e minuut kreeg C. Malonga van Vitória SC voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Vitória SC de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Deyverson dacht na 51 minuten te scoren voor Belenenses, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 79e minuut scoorde Belenenses via Fredy, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. In de 89e minuut werd Deyverson van Belenenses met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Belenenses met een speler minder het resterende gedeelte van de wedstrijd moest vervolgen. In de 94e minuut scoorde Fredy namens Belenenses. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Vitória Guimarães
3
1
LIVE Belenenses - Vitória Guimarães 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Crivellaro Vitória SC
15' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor C. Malonga Vitória SC
35' Tweede gele kaart Vitória SC Tweede gele kaart voor C. Malonga Vitória SC
46' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor D. Addy Vitória SC
46' Wissel Belenenses Wissel Rambé voor Tiago Silva Belenenses
51' Doelpunt Belenenses Doelpunt Deyverson Belenenses
60' Wissel Vitória SC Wissel Luís Rocha voor Crivellaro Vitória SC
60' Wissel Vitória SC Wissel Alex voor Fernando Russi Vitória SC
67' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Rambé Belenenses
71' Wissel Belenenses Wissel Fredy voor Fernando Ferreira Belenenses
76' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Leonel Olímpio Vitória SC
78' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tómané Vitória SC
79' Penalty Belenenses Penalty Fredy Belenenses
81' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Tiago Rodrigues Vitória SC
82' Wissel Belenenses Wissel H. Danielsson voor Miguel Rosa Belenenses
82' Wissel Vitória SC Wissel M. Maâzou voor D. Addy Vitória SC
83' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Josué Sá Vitória SC
84' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Alex Vitória SC
89' Rode kaart Belenenses Rode kaart voor Deyverson Belenenses
94' Doelpunt Belenenses Doelpunt Fredy Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Vitória Guimarães
Opstellingen Belenenses - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Belenenses - Vitória Guimarães

Belenenses en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 27e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 7 december 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 7 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 3 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Belenenses. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.