Nabeschouwing Benfica - Belenenses (5-0) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 19 augustus 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Benfica het zaterdag 19 augustus 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Sport Lisboa e Benfica (da Luz) (Lisboa) in Lisboa.

Via de Benfica - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Belenenses (5-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Belenenses is onder leiding van scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa geëindigd in een 5-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 5-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Benfica kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van Jonas. Benfica vergrootte in de 28e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Salvio op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 33e minuut volgde een derde treffer van Benfica, waarmee H. Seferovic zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Benfica geen gas terug, waardoor in de 90e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van Jonas. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Benfica. Deze werd gescoord door Jonas in de 94e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Rui Manuel Gomes Costa bij een 5-0 eindstand in het voordeel van Benfica.

LIVE Benfica - Belenenses 5-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Benfica Doelpunt Jonas met assist van Pizzi Benfica 1-0
28' Doelpunt Benfica Doelpunt E. Salvio met assist van F. Augusto Benfica 2-0
33' Doelpunt Benfica Doelpunt H. Seferovic met assist van Jonas Benfica 3-0
46' Wissel Belenenses Wissel Maurides voor A. Geraldes Belenenses
53' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor F. Hanin Belenenses
59' Wissel Belenenses Wissel R. Ahman-Persson voor A. Sousa Belenenses
67' Wissel Benfica Wissel R. Jimenez voor H. Seferovic Benfica
71' Wissel Benfica Wissel M. Chrien voor E. Salvio Benfica
73' Wissel Belenenses Wissel M. Tandjigora voor Roni Belenenses
81' Wissel Benfica Wissel L. Lopez voor A. Almeida Benfica
90' Doelpunt Benfica Doelpunt Jonas met assist van R. Jimenez Benfica 4-0
94' Doelpunt Benfica Doelpunt Jonas met assist van Pizzi Benfica 5-0
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Belenenses
Opstellingen Benfica - Belenenses

Voorbeschouwing Benfica - Belenenses

Benfica en Belenenses treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 13 maart 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 14 keer te winnen, terwijl Belenenses slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Benfica 14
Winst Belenenses 1
Totaal 17

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Benfica op een 3e positie staat, terwijl we Belenenses terugvinden op de 7e plaats.