Nabeschouwing Boavista - Rio Ave (1-2) || Primeira Liga 2017/2018

Zaterdag 12 augustus 2017 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Boavista het zaterdag 12 augustus 2017 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Rio Ave (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Rio Ave is onder leiding van scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira geëindigd in een 1-2 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 29e minuut door H. Guedes, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. Boavista kwam in de 76e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Rochinha, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 85e minuut zette P. Moreira zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Rio Ave de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Boavista kreeg een penalty toegewezen in de 95e minuut, die werd genomen door L. Ruiz. Deze wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de 1-2 op het scorebord bleef staan.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira, waardoor Rio Ave dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Boavista - Rio Ave 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Boavista Gele kaart voor F. Espinho Boavista
29' Doelpunt Rio Ave Doelpunt H. Guedes met assist van R. Ribeiro Rio Ave 0-1
33' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor O. Barreto Rio Ave
52' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Pele Rio Ave
55' Wissel Boavista Wissel Mateus voor R. Santos Boavista
55' Wissel Boavista Wissel A. Tahar voor Carraca Boavista
56' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Rochinha Boavista
68' Wissel Rio Ave Wissel A. Karamanos voor H. Guedes Rio Ave
71' Wissel Boavista Wissel R. Clarke voor F. Espinho Boavista
76' Gele kaart Boavista Gele kaart voor V. Bruno Boavista
76' Doelpunt Boavista Doelpunt Rochinha Boavista 1-1
79' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Marcelo Rio Ave
80' Wissel Rio Ave Wissel Gabrielzinho voor O. Barreto Rio Ave
84' Wissel Rio Ave Wissel P. Moreira voor Geraldes Chico Rio Ave
85' Doelpunt Rio Ave Doelpunt P. Moreira met assist van Y. Ribeiro Rio Ave 1-2
95' Penalty gemist Boavista Penalty gemist L. Ruiz Boavista
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Rio Ave
Opstellingen Boavista - Rio Ave

Voorbeschouwing Boavista - Rio Ave

Boavista en Rio Ave treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Rodrigues Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 1 april 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 4 keer wist de ploeg van Boavista te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Boavista. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Boavista 2
Winst Rio Ave 4
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Boavista op een 13e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 6e plaats.