Nabeschouwing Casa Pia - Moreirense (0-1) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 12 mei 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Casa Pia het zondag 12 mei 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Moreirense.

Via de Casa Pia - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Casa Pia - Moreirense (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Casa Pia en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter José Armando Torres Bessa geëindigd in een 0-1 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 33e minuut door Gonçalo Franco, waarmee Moreirense met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Moreirense dat het doel van de tegenstander meerdere keren onder vuur nam. De verschillende doelpogingen zouden echter geen treffer meer opleveren voor de bezoekers.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Moreirense.

LIVE Casa Pia - Moreirense 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Casa Pia - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Beni Casa Pia
33' Doelpunt Moreirense Doelpunt Gonçalo Franco met assist van Fabiano  Moreirense 0-1
60' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Pablo Roberto Casa Pia
61' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Luís Asué Moreirense
62' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor João Camacho Moreirense
63' Wissel Casa Pia Wissel Felippe Cardoso voor Beni Casa Pia
63' Wissel Casa Pia Wissel T. Segovia voor Pablo Roberto Casa Pia
73' Wissel Casa Pia Wissel Samuel Justo voor Nuno Moreira Casa Pia
73' Wissel Casa Pia Wissel Castro voor Neto Casa Pia
74' Wissel Moreirense Wissel J. Antonisse voor João Camacho Moreirense
74' Wissel Moreirense Wissel Castro voor Lawrence Ofori Moreirense
83' Wissel Moreirense Wissel Gaizka Larrazabal voor Luís Asué Moreirense
83' Wissel Casa Pia Wissel K. Kodisang voor André Geraldes Casa Pia
88' Wissel Moreirense Wissel Miguel Rebelo voor Alan Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Casa Pia - Moreirense
Opstellingen Casa Pia - Moreirense
De opstellingen van Casa Pia en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Casa Pia gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Casa Pia - Moreirense

Casa Pia en Moreirense treffen elkaar in de 33e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter José Armando Torres Bessa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Casa Pia en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 8 januari 2024 en dat duel eindigde in een overwinning voor Casa Pia. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Casa Pia favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Casa Pia 1
Winst Moreirense 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Casa Pia op een 12e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 6e plaats.