Nabeschouwing Chaves - Rio Ave (1-1) || Primeira Liga 2017/2018

Zondag 17 december 2017 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Chaves het zondag 17 december 2017 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Rio Ave (1-1)

De Primeira Liga 2017/2018 wedstrijd tussen Chaves en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door J. Novais, waarmee Rio Ave met 0-1 de leiding nam. Chaves kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van R. Bressan, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken. In de 75e minuut moest Rio Ave verder met een man minder nadat Marcelo een rode kaart had gekregen. Het lukte Chaves in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Chaves - Rio Ave 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Rio Ave Doelpunt J. Novais Rio Ave 0-1
11' Gele kaart Chaves Gele kaart voor D. Duarte Chaves
25' Gele kaart Chaves Gele kaart voor R. Bressan Chaves
42' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor J. Novais Rio Ave
49' Gele kaart Chaves Gele kaart voor M. Pereira Chaves
67' Wissel Chaves Wissel H. Elhouni voor Davidson Chaves
67' Wissel Chaves Wissel Patrao voor Jefferson Chaves
72' Doelpunt Chaves Doelpunt R. Bressan Chaves 1-1
75' Rode kaart Rio Ave Rode kaart voor Marcelo Rio Ave
77' Wissel Rio Ave Wissel N. Monte voor F. Geraldes Rio Ave
82' Wissel Rio Ave Wissel N. Santos voor H. Guedes Rio Ave
84' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Cassio Rio Ave
84' Wissel Chaves Wissel William voor Platiny Chaves
85' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
85' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor R. Ribeiro Rio Ave
91' Wissel Rio Ave Wissel O. Barreto voor J. Novais Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Rio Ave
Opstellingen Chaves - Rio Ave

Voorbeschouwing Chaves - Rio Ave

Chaves en Rio Ave treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 14 mei 2017 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Chaves en Rio Ave eindigde namelijk in een gelijkspel.

Winst Chaves 0
Winst Rio Ave 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 9e positie staat, terwijl we Rio Ave terugvinden op de 6e plaats.