Nabeschouwing Chaves - Vitória Guimarães (4-3) || Primeira Liga 2017/2018

Vrijdag 12 januari 2018 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2017/2018 neemt Chaves het vrijdag 12 januari 2018 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira in Chaves.

Via de Chaves - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chaves - Vitória Guimarães (4-3)

Het Primeira Liga duel tussen Chaves en Vitória Guimarães is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Chaves. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door C. Hurtado, waarmee Vitória SC met 0-1 de leiding nam. Vitória SC vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Raphinha op een 0-2 voorsprong kwam te staan. Door een benutte penalty kwam Chaves vervolgens op 1-2. Het was P. Tiba die vanaf 11 meter wist te scoren in de 35e minuut.

Na 38 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Davidson de 2-2 maakte voor Chaves. Vitória SC leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 39 minuten op voorsprong na een goal van Tallo: 2-3. In de 44e minuut was het Davidson die Chaves weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Chaves dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was P. Tiba de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van de arbiter bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Chaves.

LIVE Chaves - Vitória Guimarães 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chaves - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Doelpunt Vitória SC Doelpunt C. Hurtado met assist van Raphinha Vitória SC 0-1
16' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Raphinha met assist van Heldon Vitória SC 0-2
28' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor V. Garcia Vitória SC
31' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor F. Ramos Vitória SC
35' Penalty Chaves Penalty P. Tiba Chaves 1-2
38' Doelpunt Chaves Doelpunt Davidson met assist van M. Pereira Chaves 2-2
39' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Tallo met assist van Heldon Vitória SC 2-3
43' Wissel Vitória SC Wissel Kiko voor F. Ramos Vitória SC
44' Doelpunt Chaves Doelpunt Davidson met assist van Paulinho Chaves 3-3
69' Wissel Vitória SC Wissel F. Sturgeon voor Heldon Vitória SC
73' Gele kaart Chaves Gele kaart voor M. Pereira Chaves
77' Wissel Chaves Wissel Jorginho voor Davidson Chaves
85' Wissel Chaves Wissel Platiny voor William Chaves
88' Wissel Vitória SC Wissel Rafael Martins voor Tallo Vitória SC
89' Wissel Chaves Wissel N. Coelho voor D. Duarte Chaves
95' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Kiko Vitória SC
96' Penalty Chaves Penalty P. Tiba Chaves 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Chaves - Vitória Guimarães
Opstellingen Chaves - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Chaves - Vitória Guimarães

Chaves en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2017/2018.

De vorige ontmoeting tussen Chaves en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 10 augustus 2017 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 2 keer wist de ploeg van Chaves te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Chaves. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Chaves 0
Winst Vitória Guimarães 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chaves op een 7e positie staat, terwijl we Vitória Guimarães terugvinden op de 8e plaats.